Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NATY Maxi vel. 4 (22 ks)

5,0 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

NATY Maxi vel. 4 (22 ks)

Jednorazové detské plienky ako je známe veľmi zaťažujú životné prostredie. Ak zmýšľate ekologicky a radi doprajete svojim deťom kvalitu, sú tu pre vás plienky NATY Maxi. Ich hlavnou devízou je nielen šetrnosť k životnému prostrediu, ale aj k detskej pokožke, ktorá je dosiahnutá z veľkej časti prírodným zložením. Plienky sú hebké, takmer ako látkové, neobsahujú žiadne alergény, nie sú bielené ani parfumované a umožňujú dieťaťu prirodzený pohyb. Navyše sú vyrábané z trvalo udržateľných, environmentálne šetrných zdrojov. Tieto plienky sú vyrobené v podobe naťahovacích nohavičiek, takže sú ideálne pre staršie deti učiace sa na nočník. Elastické miesta na bokoch a okolo nožičiek sa perfektne prispôsobia a dobre sa naťahujú a dávajú dole.

Kľúčové vlastnosti

  • Ekologické detské plienky
  • Naťahovacie nohavičky pre deti učiace sa na nočník
  • Vyrobené z šetrných materiálov
  • Vhodné aj pre ekzematikov a alergikov
  • Priedušné, pružné, hebké
  • Nie sú bielené ani parfumované
  • Neobsahujú chlór, latex ani tributyltin
  • Maxi 4 pre deti 8 – 15 kg

Prírodné zloženie šetrné k prírode aj deťom

Veľká časť plienky, asi 60 – 70 %, je vyrobená z biologicky odbúrateľných zdrojov. Vnútorná vrstva je vyrobená z geneticky neupravovaného materiálu na kukuričnej ??báze, je prirodzene priedušná aj napriek tomu, že je vodoodolná a vďaka tomu udržuje detskú pokožku v suchu. Savé jadro je tvorené zmesou biologicky odbúrateľnej celulózy a absorpčného gélu, ktorého je výrazne menej ako pri bežných plienkach. 100% prírodný vonkajší plášť je prirodzene priedušný, zaručuje skvelú ventiláciu a pýši sa certifikátom "OK Compost".

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť 4

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 8 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Hypoalergénne, Elastický pás, Extra priedušné, Bez parfumácie, Bez bielenia chlórom

Počet kusov

Počet kusov 22 ks

Typ

Typ Plienkové nohavičky, Ekologické

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ

Typ Jednorazové
Kód:  PLN080
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7330933031356

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17