Obnoviť stránku

NATY Nature Babycare Lotion 250 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATY Nature Babycare Lotion 250 ml

Tělové mléko Naty Nature Babycare Lotion o objemu 250 ml je jedinečný kosmetický přípravek založený na ekologické bázi, který je speciálně určený pro péči o citlivou dětskou pokožku. Šetrně pečuje o pokožku vašeho miminka a dodává jí potřebnou hydrataci. Jeho lehká textura se rychle vstřebává a zanechává pokožku pružnou, hebkou a vláčnou. Tělové mléko vyniká svým přírodním složením. Dopřejte vašemu děťátku jemnou péči s tímto kvalitním ekologickým přípravkem. 

Klíčové vlastnosti

  • Objem 250 ml
  • Pro miminka a děti
  • Dermatologicky testováno a schváleno
  • Neobsahuje žádné parabeny, barviva a parfémy
  • Praktická lahvička je 100% recyklovatelná

Složení

Voda, sezamový olej, cetearylalkohol, cetearyl glukosid, glycerin, panthenol, fenoxyethanol, tokoferyl acetát, allantoin, kyselina benzoová, kyselina dehydrooctová, hydroxid sodný

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  TM220
Produktové číslo:  7330933140126

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12