Obnoviť stránku

NATY ECO Baby Lotion 200 ml

NATY ECO Baby Lotion 200 ml

Detské telové mlieko hydratuje a vyživuje pokožku vášho bábätka. Neobsahuje žiadne škodlivé látky, preto je Naty ECO Baby Lotion veľmi vhodné pre citlivú a náročnú kožu. Mlieko obsahuje iba prírodné zložky a jeho pH je veľmi podobné pH pokožky. Vďaka slnečnicovému oleju sa do kože dostane vitamín Omega-6, ktorý ju rozžiari a dodá potrebnú výživu. Pre zdravú a vyživenú pokožku dieťaťa je telové mlieko Naty ideálnou voľbou. 

Kľúčové vlastnosti detského telového mlieka Naty

  • Prírodné výťažky zo slnečnicového oleja a aloe vera dodajú pokožke potrebnú výživu
  • Telové mlieko je ako pohladenie pre podráždenú detskú pokožku
  • 99% zložiek je čisto prírodného pôvodu
  • Naty Nature Babycare má certifikát Ecocert

Jemnosť a hebkosť telového mlieka NATY

Detská pokožka je veľmi citlivá a náchylná k podráždeniu. Preto je potrebné jej venovať správnu starostlivosť a vyberať prípravky, ktoré nedráždia a neobsahujú žiadne nevhodné prímesi. Telové mlieko Naty Nature Babycare je vyrobené z prírodných zložiek. Neobsahuje parabény, farbivá, ftaláty, minerálne oleje ani parfumy. Je jemné, dobre sa nanáša a rozotiera. Nezanecháva mastný film. Pri pravidelnom používaní bude pokožka vášho dieťaťa krásne hebká a zdravá. 

Aktívne látky

Aloe vera - má liečivé a hydratačné účinky
Olivový a slnečnicový olej - dodávajú pokožke úžasnú výživu

Použitie:
Nanášajte na čistú pokožku a jemne vmasírujte. 

Zloženie:
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Glycerín, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Capryl-Lyl/Capryl Glucoside, Sodium Chloride, glycero-yl Oleate, Coco-Glucoside, Dicaprylyl Ether, Decyl Glucoside, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate. * Ingredient from organic farming

 

Zloženie

Voda, kaprylový/kaprinový triglycerid, glycerin, cetearyl alkohol, *Olea Europaea Fruit Oil, *Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Tokoferol, sojový olej, Sodium Stearoyl Glutamát, Fytát sodný, Xanthanová Guma, Sodium, kyselina citronová , benzoát sodný, kyselina dehydrooctová, benzyl alkohol. * Ingredience z ekologického zemědělství.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Objem

Objem 200 ml

Určenie

Určenie Detské

Typ prípravku

Typ prípravku Pena
Kód:  TM296
Produktové číslo:  7330933245593
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08