Obnoviť stránku

NATY Detský ECO krém na zapareniny 50 ml

5 2 hodnotení
6,70 €

NATY Detský ECO krém na zapareniny 50 ml

Certifikovaný ekologický krém proti zapareninám Eco by Naty veľmi účinne upokojuje a ošetruje začervenanú pokožku zadočka vášho dieťaťa. Ak sa aj napriek všetkej starostlivosti stane, že pokožka vášho dieťaťa pod plienkou sčervená, použitie detského krému Eco by Naty jej opäť navráti jemnosť a zdravý vzhľad. Obsahuje rastlinné, prírodné a certifikované organické materiály ako bambucké maslo, liečivú šťavu z listov aloe vera a slnečnicový olej. Hypoalergénny dermatologicky testovaný krém na každodenné použitie, netestovaný na zvieratách, s certifikáciou Ecocert, ktorá zaručuje, že ide o organický prírodný výrobok. Neobsahuje žiadne vône, parabény, ftaláty, farbivá ani minerálne oleje. Krém proti zapareninám vám pomôže so starostlivosťou o pokožku vášho dieťaťa, ktorá vďaka nemu zostane aj pod plienkou zdravá a jemná.

Kľúčové vlastnosti krému proti zapareninám ECO by NATY 50 ml

  • Určený na začervenanú pokožku zadočka dieťaťa, ktorej vráti zdravý vzhľad
  • Krém proti zapareninám neobsahuje vône, parabény, ftaláty, farbivá ani minerálne oleje
  • Ekologický detský krém ECO by NATY – organický prírodný výrobok s certifikáciou Ecocert
  • Hypoalergénny, dermatologicky testovaný, netestovaný na zvieratách
  • Bambucké maslo, šťava z listov aloe vera a slnečnicový olej na boj so suchou podráždenou pokožkou

Zloženie:
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice* (rastlinná šťava, kondicionovanie pokožky), hydrogénovaný rastlinný olej (hydrogénovaný olej rastlinného pôvodu), oxid zinočnatý (ošetrenie a prevencia minerálnych vyrážok), glycerín (zvlhčovač minerálneho pôvodu), polyglyceryl-3-stearát (rastlinný pôvod emulgátora), Canola Oil (rastlinný olej), Butyrospermum Parkii Butter (rastlinné maslo, zmäkčovadlo), Glyceryl Stearan (emulgátor rastlinného pôvodu, zmäkčovadlo), Glukonolaktón (rastlinné chelatačné činidlo), Sodium Stearoyl Lactylate (rastlinný pôvod emulgátora), Xanthan Gum (zahusťovadlo rastlinného pôvodu), benzoan sodný (syntetický konzervačný prostriedok), tokoferol (rastlinný pôvod vitamín E) hydroxid sodný (upravovač pH minerálneho pôvodu), kyselina citrónová (upravovač pH rastlinného pôvodu), semienkový olej Helianthus annuus (rastlinný olej), sorbát draselný (syntetický) konzervačný

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Upokojujúci, Hydratačný, Hypoalergénny, Zjemňujúci

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov

Typ

Typ pokožky Citlivá (sensitive), Dojčenská

Typ

Typ Umývacia

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci

Objem

Objem 50 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 50 g (0,05 kg)

Typ pleti

Typ pleti Atopická a ekzematická, Citlivá
Kód:  BABY9193
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7330933245616

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16