Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NATURNES BIO NutriPuffs Malina 5× 35 g

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURNES BIO NutriPuffs Malina 5× 35 g


Doprajte svojim najmenším lahodnú a zároveň zdravú stravu od Nestlé. Malinové chrumky NaturNes BIO NutriPuffs si obľúbia všetci malí maškrtníci od ukončeného 8. mesiaca. Sú krehké, nadýchané a skvele sa držia v malých rukách. Vďaka štruktúre sú bezpečné a v ústočkách sa ľahko rozpustia. Malinové chrumky NaturNes BIO sú vyrobené len z overených surovín z ekologického poľnohospodárstva a navyše obsahujú aj vitamín B1. Určite privítate, že nie sú vyprážané, ale pečené. V tomto detskom príkrme nenarazíte na pridané soli, cukry, konzervačné látky ani farbivá. BIO chrumky Nestlé NutriPuffs poslúžia ako chutná desiata a vďaka znovu uzatvárateľnému viečku sú vhodné aj na cesty. 


Chutná desiata nielen na cesty – NaturNes BIO NutriPuffs s príchuťou malín

Lahodnými, krehkými a nadýchanými chrumkami NaturNes BIO NutriPuffs s príchuťou malín potešíte každé dieťa staršie ako 8 mesiacov. Vďaka ich veselému tvaru, ktorý podnieti samostatné kŕmenie, si ich deti obľúbia. Štruktúra chrumiek je špeciálne navrhnutá tak, aby sa chrumky NaturNes BIO v detských ústach ľahko rozpustili a boli pre deti maximálne bezpečné. 

  • Príkrm je vyrobený z overených surovín z ekologického poľnohospodárstva
  • Detský príkrm, ktorý má 100 % bio kvalitu
  • Malinové chrumky NutriPuffs obsahujú vitamín B1
  • Neobsahujú konzervačné látky, pridaný cukor, soľ ani farbivá
  • S pridaným vitamínom B1
  • Nesmažené, iba šetrne pečené
  • Vďaka znovu uzatvárateľnému viečku vám malinové chrumky Nestlé NaturNes BIO poslúžia aj na cestách
  • Výhodná súprava piatich balení po 35 gramov

Praktický obal NaturNes BIO môžete znovu uzavrieť a malinové chrumky nechať deťom na neskôr

Pretože to najlepšie zvyčajne prichádza z čistej prírody, malinové chrumky pre detský príkrm NaturNes BIO NutriPuffs sú unikátne vyrobené z overených prírodných zdrojov a zo surovín od farmárov z ekologického poľnohospodárstva. Okrem lahodnej chuti vás chrumky NaturNes BIO nadchnú aj svojou nadýchanou textúrou, ktorá sa bude deťom rozplývať na jazyku. Ideálne poslúžia ako výborná desiata pre prvé zúbky vášho dieťaťa. Navyše ich obal môžete znova uzavrieť pomocou praktického viečka, a tak nebude žiadny problém vziať si NaturNes BIO NutriPuffs so sebou na cesty, alebo ich skonzumovať neskôr. 


Dlhoročná prax vo výrobe dojčenskej výživy ako záruka kvality

Firma Nestlé sa pýši tým, že začala ako prvá na svete vyrábať dojčenskú výživu. S praxou dlhšou ako 150 rokov si tak môžete byť istí zaručenou kvalitou všetkých ich výrobkov, ktoré okrem dojčenskej výživy zahŕňajú aj pestrú paletu ďalších druhov príkrmov ako napríklad mliečne i nemliečne kaše, dezerty, alebo sušienky pre prvé zúbky. Okrem malinových chrumiek NaturNes BIO NutriPuffs si môžete vybrať aj banánové, alebo so zeleninovou príchuťou. 



Zloženie malinových chrumiek NaturNes BIO NutriPuffs

Ryžová múka* 45,7 %, pšeničná múka* 41,6 %, slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej,* banánové pyré* 3 %, malinové pyré * 1,2 %, regulátor kyslosti (uhličitan vápenatý), antioxidant (alfa-tokoferol), tiamín mononitrát (tiamín), arašidový prášok.
*z ekologického poľnohospodárstva

Alergény: 
Môže obsahovať orechy.  

Výživové údajeNa 100 g výrobkuNa porciu 2 kúsky (7 g)
Energie1 787 kJ/423 kcal125 kJ/30 kcal
Tuky8,6 g0,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny1,3 g0,1 g
Sacharidy76 g5,3 g
z toho cukry2,8 g0,2 g
Vláknina1,5 g0,1 g
Bielkoviny9,7 g0,7 g
Soľ0,017 g0,001 g
Minerálne látky a vitamíny
Tiamín/Vitamín B11,6 mg0,1 mg

Upozornenie

Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do dvoch týždňov. Obal so zostávajúcimi chrumkami opäť uzavrite. Otvorený výrobok chráňte pred vlhkom a v prípade jeho poškodenia výrobok nekonzumujte. Chrumky Nestlé NaturNes BIO NutriPuffs podávajte sediacemu dieťaťu pod dohľadom dospelej osoby. Chrumky sú vhodné pre deti, ktoré sú zvyknuté žuť pevnú stravu. 



Ďalšie varianty chrumiek Nestlé NaturNes BIO NutriPuffs


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 175 g
Počet ks v balení 5 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Bio kvalita

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 8 mesiacov
Kód:  BABY10520
Produktové číslo:  7613036886819
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08