Obnoviť stránku

NATURIGIN All Day 300 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURIGIN All Day 300 ml

Lak na vlasy NATURIGIN s arganovým olejom a vitamínom E pre farbené vlasy. Preniká do štruktúry vlasov, dodáva im ochranu a vlasy nezlepuje. Vlasy preto zostávajú oddelené a hlavne spevnené. Lak na vlasy NATURIGIN vám vlasy posilňuje, zvyšuje ich pružnosť, fixuje a po použití vyzerajú vlasy upravene a napriek tomu prirodzene. Navyše neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie, ako sú parabény, sulfáty, chlorin, ktoré by poškodili štruktúru vlasov a spôsobili blednutie farby. Lak na vlasy NATURIGIN je vegánsky a nie je testovaný na zvieratách. Obal je vyrobený z recyklovaných materiálov, ktorý možno recyklovať znovu.

Kľúčové vlastnosti laku na vlasy NATURIGIN All Day 300 ml

  • Lak na vlasy NATURIGIN obsahuje arganový olej a vitamín E
  • Dodáva vlasom ochranu a vlasy nezlepuje
  • Vlasy posilňuje, fixuje a zvyšuje ich pružnosť
  • Lak na vlasy NATURIGIN neobsahuje žiadne škodlivé látky
  • Je vegánsky a nie je testovaný na zvieratách

Zloženie:
Dimethyl ether, alcohol denat, octylacrylamide, acrylates, butylamini-ethyl, methacrylate copolymer, aqua/water, crotonates, vinyl, neodecanoate copolymer, aminomethyl propanol, diisopropyl adipate, tocopherol, argania spinosa kemel oil.


Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Všetky typy vlasov

Objem

Objem 300 ml
Kód:  VLS12778
Produktové číslo:  5710216002907

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04