Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Ochranný detský krém pod plienky 75 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Ochranný detský krém pod plienky 75 ml

Čerstvo narodené bábätko má veľmi citlivú pokožku, o ktorú sa treba jemne starať pri každej výmene plienky. Ochranný detský krém NATURA SIBERICA s objemom 75 ml je špeciálne navrhnutý pre zvyšovanie pohodlia dieťatka pri nosení plienok. Už od prvého dňa po narodení chráni pokožku bábätka pred podráždením a nepríjemnými zapareninami. Veľkou prednosťou je jeho zloženie obsahujúce organické a prírodné zložky. Ekologický extrakt z ibišteka lekárskeho vyniká svojim protizápalovým a upokojujúcim účinkom. Organický extrakt z rebríčka pomáha liečiť a dodáva pokožke potrebnú hydratáciu. Prípravok je dermatologicky testovaný. Rozmaznávajte svoje bábätko a doprajte mu jedinečnú prírodnú starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti detského ochranného krému pod plienky NATURA SIBERICA

  • Zvyšuje pohodlie dieťatka pri nosení plienok
  • Chráni pokožku pred podráždením a je prevenciou pred zapareninami
  • Obsahuje organické a prírodné zložky
  • Extrakt z ibišteka lekárskeho a rebríčka
  • Protizápalový a upokojujúci účinok
  • Vhodný už od prvého dňa narodenia bábätka

Použitie:
Pri každej výmene plienok naneste malé množstvo detského ochranného krému NATURA SIBERICA. V noci použite trochu väčšie množstvo. 
Zloženie:
Aqua, Zinc Oxide, Althaea Officinalis Root Extract, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus annuus Seed Oil, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Cera Alba, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Polyglyceryl-3 Diisostearate, Achillea Millefolium Flower Extract, Sodium chloride, Rhodiola Rosea Root ExtractWH, Juniperus Sibirica Needle ExtractWH, Hesperis Sibirica ExtractWH, Tocopherol, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Glycerín, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 75 g (0,08 kg)

Špecifikácia

Typ pleti Atopická a ekzematická, Citlivá

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Atopická a ekzematická, Citlivá

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov

Účinok

Účinok Upokojujúci, Hydratačný

Typ

Typ pokožky Citlivá (sensitive), Dojčenská
Kód:  DKO242
Produktové číslo:  4744183011335
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04