Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Northern Soap For Deep Facial Cleansing, 120 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Northern Soap For Deep Facial Cleansing, 120 ml

Aby pleť zostala žiarivá a mohla správne absorbovať potrebné látky z kvalitných produktov, je nevyhnutné dbať aj o jej pravidelné hĺbkové čistenie. Severské detoxikačné mydlo na hĺbkové čistenie pleti NATURA SIBERICA perfektne absorbuje znečistenia pleti, chráni ju pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi a zlepšuje jej prirodzenú farbu a pevnosť. Jeho unikátne prírodné zloženie severských bylín a plodov je bohaté na drahé oleje a vitamíny s revitalizačnými vlastnosťami. Vďaka ľahkému použitiu pomocou hubky sa s detoxikačným mydlom NATURA SIBERICA stane čistenie tváre radosťou a nie nutnosťou!

Hlavné prednosti detoxikačného mydla na hĺbkové čistenie pleti NATURA SIBERICA

  • Výborný prírodný absorbent NATURA SIBERICA čistí a detoxikuje pleť do hĺbky bez vysúšania
  • Hydratuje, tónuje, regeneruje, vyživuje a zlepšuje pružnosť pleti
  • Zanecháva pokožku hydratovanú a žiarivú
  • Chráni pleť pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi
  • Má antibakteriálny, protizápalový a antiseptický účinok
  • Najmenej 95% ingrediencií má rastlinný pôvod
  • Absorpčná hubka je súčasťou balenia
  • Jednoduché použitie šetrí váš čas vďaka ľahkej umývateľnosti a absorpčnej hubke

Skvelé zloženie NATURA SIBERICA z divoko rastúcich bylín Sibíra a Ďalekého východu

NATURA SIBERICA obrátila sibírskej tajomstvo krásy na senzačnú prírodnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo. Na Sibíri a Ďalekom Východe sú zachované chránené územia s unikátnou jedinečnou flórou. Tieto byliny a plody používajú obyvatelia Severu tradične na výrobu liečivých extraktov a elixírov na udržanie zdravia, úžasnej vitality a mladosti. Aby sa tieto vlastnosti mohli prejaviť, využívajú minimum umelých doplnkov. Všetky produkty sú hypoalergénne, bez parabénov, SLS, syntetických vôní a farbív a obsahujú organické extrakty.

Aktívne látky:

  • Aktívne uhlie sa vyrába z ekologicky šetrných surovín – z dreva brezy (Betula pendula) – pod vplyvom vodnej pary pri vysokej teplote, nasleduje drobná fragmentácia a tak vzniká mikroporézna štruktúra, ktorá perfektne absorbuje znečistenia.
  • Extrakt zo schizandry čínskej je efektívnym tonizačným prostriedkom, ktorý sa aktívne podieľa na podpore metabolizmu a poskytuje pokožke ochranu pred škodlivými vplyvmi prostredia.
  • Organický rakytníkový olej zjemňuje, tonizuje, vyživuje a zlepšuje pružnosť pleti.
  • Olej sibírskeho cédru obsahuje vitamín E a vitamín P, ktoré pokožku zvláčňujú, hydratujú, posilňujú a regulujú obnovu pleťových buniek.
  • Extrakt z brusníc stimuluje metabolizmus pleťových buniek, zlepšuje tonus a elasticitu pleti, predchádza zápalom a podporuje hojenie rán.
  • Extrakt z černice morušky obsahuje vitamín C, polynenasýtené mastné kyseliny Omega-3, Omega-6 a antioxidanty. Účinne obnovuje pokožku a chráni ju pred vonkajšími vplyvmi.

Použitie:
Pre najlepšie výsledky aplikujte 2 × týždenne.
1. Namočte hubku, ktorú nájdete vo vnútri balenia.
2. Naneste potrebné množstvo mydla na hubku.
3. Aplikujte mydlo na suchú pleť pomocou hubky a jemne s ňou masírujte tvár. Vyhnite sa oblasti okolo očí. V prípade kontaktu s očami dôkladne prepláchnite vodou.
4. Hubkou zmyte mydlo z tváre.
5. Aplikujte na suchú tvár základný hydratačný prostriedok (krém/sérum).
6. Hubku opláchnite a vysušte.

Obmedzenie:
Nie je odporúčané používať viac ako dvakrát týždenne. 

Zloženie:
Aqua, Sorbitol, Sodium Cocoyl Isethionate, Stearic Acid, Coal, Parfum, Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil*, Hippophae Rhaimnoidesamidopropyl BetaineHR, Pinus Sibirica Needle ExtractWH, Pineamidopropyl BetainePS, Picea obovata Needle ExtractWH, Abies Sibirica Needle ExtractWH, Shizandra Chinensis Fruit Extract, Linum usitatissimum seed Oil*, Rubus idaeus Seed Oil*, Rubus Chamaemorus Seed Oil, Betula Alba Sap*, Vaccinium Vitis-idaea Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Soidum Benzoate.
(*) Issued from organic agriculture
(WH) Wild harvested Siberian plants organic extracts
(PS) Pinus Sibirica Seed Oil Derivative
(HR) Wild harvested Altaian seabuckthorn oil Derivative

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 120 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Typ produktu

Typ produktu Mydlo
Typ mydla Tuhé

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Špecifikácia

Typ pleti Normálna
Kód:  PLK404
Produktové číslo:  4744183011298
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02