Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Nočný telový krém 370 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Nočný telový krém 370 ml

Starajte sa o svoje telo s láskou a zároveň šetrne. Výrobca telovej kozmetiky Natura Siberica vám prináša nočný telový krém na rýchlejšiu regeneráciu počas spánku. Obsahuje olej z láskavca, ktorý je jedným z najlepších prostriedkov na hydratáciu a ochranu pleti. Má unikátne zloženie biologicky aktívnych látok bohatých na provitamíny. Ďalej obsahuje nenasýtené mastné kyseliny a vitamín E, ktorý je dôležitý pre zdravú pokožku. Ženšen sibírsky je známy svojimi liečivými účinkami a podporuje mladistvý vzhľad. Urýchľuje obnovu pleti a jej tonus a pružnosť.

Kľúčové vlastnosti Natura Siberica nočného telového krému

  • Umožňuje rýchlejšiu regeneráciu počas spánku
  • Natura Siberica je nočný telový krém
  • Ochraňuje a hydratuje pleť
  • Obsahuje látky bohaté na provitamíny
  • Krém Natura Siberica podporuje mladistvý vzhľad

Spôsob použitia:
Používajte denne, po sprchovaní. Jemnými pohybmi naneste na osušenú pokožku.

Zloženie:
Aqua, Glyceryl Stearate, Izopropyl Palmitate, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Panthenol, Cocoglycerides, Dicaprylyl Ether, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Triticum vulgare (Wheat) Germ Oil *, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Bisabolol, Hydrolyzed Wheat Protein, Ascorbic Acid/Orange/Citrus Limon/Citrus Aurantifolia Polypeptides, Sodium Polyacrylate, Juniperus Sibirica Needle ExtractWH, Rhodiola Rosea Root ExtractWH, Parfum, Sorbus Sibirica ExtractWH, Amaranthus Caudatus Seed Extract *, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water *, Calendula Officinalis Flower Extract *, Panax Ginseng Root Extract *, Pulmonaria Officinalis Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Caramel

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 370 ml

Účinok

Účinok Spevnenie pokožky
Kód:  TM321
Produktové číslo:  4744183010789
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16