Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Little Siberica Baby Soap For Every Day Care 500 ml

5 1 hodnotení

NATURA SIBERICA Little Siberica Baby Soap For Every Day Care 500 ml

Detské krémové mydlo NATURA SIBERICA Little Siberica Baby Soap For Every Day Care s objemom 500 ml sa jemne stará o pokožku rúk a účinne ju čistí, bez toho aby dochádzalo k jej vysúšaniu. Vyniká hojivými a protizápalovými účinkami. Pokožku upokojuje, zjemňuje a zmierňuje jej podráždenie. Dodáva jej potrebnú hydratáciu. Prípravok obsahuje 10,20 % organických zložiek a 98,18 % prírodných zložiek. Jeho zloženie je obohatené o upokojujúci organický extrakt z brezy a hojivý výťažok z dvojzuba. Detské mydlo NATURA Little Siberica je vhodné na každodenné použitie. Praktické balenie s pumpičkou vám uľahčí jeho dávkovanie.
Aktívne látky:

  • Organický extrakt z brezy s upokojujúcimi účinkami zjemňuje pokožku a zmierňuje podráždenie
  • Výťažok z dvojzuba pokožku hojí a pôsobí protizápalovo

Použitie:
Malé množstvo mydla naneste na vlhkú pokožku, krúživými pohybmi vytvorte penu a potom opláchnite vodou. Opakujte podľa potreby.

Objem:
500 ml
Zloženie:
Aqua, Lauryl Glucoside, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water*, Sodium Coco-Sulfate, Glycerín*, Cocamidopropyl Betaín, Betula Alba Juice*, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Bidens Tripartita Flower/Leaf/Stem Extract, Saponaria officinalis Root Extract*, Geranium Sibiricum ExtractWH, Achillea Asiatica ExtractWH, Picea obovata Needle ExtractWH, Pineamidopropyl BetainePS, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl BetaineHR, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid, Benzyl Salicylate**, Limonene**
(*) – Ingredients from Organic Farming
(WH) – Wild harvested Siberian plants organic extracts


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Typ pokožky

Typ pokožky Normálna, Citlivá (sensitive)

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním

Účinok

Účinok Hydratácia a výživa

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Nedráždi pokožku, Nevysušuje pokožku

Balenie

Balenie S pumpičkou

Účinné látky

Účinné látky Zmes prírodných olejov

Typ produktu

Typ produktu Krém
Kód:  BABY8472
Produktové číslo:  4744183011373
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16