Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Caviar Expert – Sérum na tvár s okamžitým účinkom 30 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Caviar Expert – Sérum na tvár s okamžitým účinkom 30 ml

Zháňate krém proti vráskam a nedokonalostiam pleti s okamžitým účinkom? Pleťové sérum NATURA SIBERICA Caviar expert bude to pravé. Ani ten najnáročnejší deň na vašej pleti nebude vidieť. Toto sérum na tvár má okamžitý účinok a pôsobí súčasne na 5 oblastí: zvlhčovanie, vypĺňanie vrások, maskovanie nedokonalostí, zmatňovanie a boj proti starnutiu pokožky. Krém je možné používať samostatne alebo ako podklad pod make-up. Je vhodný na všetky typy pleti. 

Kľúčové vlastnosti pleťového séra NATURA SIBERICA Caviar expert

  • Pleťové sérum NATURA SIBERICA Caviar expert s okamžitým účinkom
  • Pôsobí na 5 oblastí
  • Vhodný na všetky typy pleti
  • Používa sa samostatne alebo ako podklad pod make-up
  • Pre sviežu a odpočinutú pleť po náročnom dni

Aktívne látky:
Extrakt z čierneho kaviáru, zlato, bylinný kolagén, platina, polypeptid SYN®-COLL, polypeptid SYN®-AKE, špeciálne pigmenty, PEPHA®-TIGHT

Spôsob použitia:
Naneste rovnomerne na čistú suchú tvár. Sérum môže byť použité samostatne alebo ako podklad pod make-up.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Dimethicone, CYCLOPENTASILOXANE, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Panthenol, Lauryl Glucoside, Glyceryl Stearate, Sodium hyaluronát, cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Caviar Extract, Prunus persica Leaf Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl- 6 EstersPS , Sorbus Sibirica ExtractWH, Cetraria nivalis ExtractWH, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract*, Malva Sylvestris Flower Extract*, Rhodiola Rosea Root ExtractWH, Angelica Archangelica Root Extract*, Sodium Carbomer, Algae Extract, pullulan, Palmitoyl tripeptid-5, dipeptid Diaminobutyroyl Benzylamide diacetát, Colloide Gold, Colloide Platinum, Sodium Stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Parfum, CI 77891, CI 77019, CI 16035, Tin Oxide, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, linalool.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Špecifikácia

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný
Kód:  PLK403
Produktové číslo:  4744183019843
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07