Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NATURA SIBERICA Flora Siberica Luxusné a husté 200 ml

5 2 hodnotení

NATURA SIBERICA Flora Siberica Luxusné a husté 200 ml

Maska na vlasy NATURA SIBERICA Flora Siberica účinne vyživuje pokožku hlavy a súčasne posilňuje vlasy a dodáva im pružnosť. Vlasy sa tak stávajú hustejšími a získavajú na objeme. Maska obsahuje orlíček sibírsky, ktorý je prirodzeným zdrojom éterických olejov a organických kyselín. Tie hlboko regenerujú vlasy, posilňujú ich a poskytujú im luxusný objem. Doprajte svojim vlasom jedinečnú starostlivosť a dokonalé posilňovanie vďaka NATURA SIBERICA Flora siberica.

Kľúčové vlastnosti masky na vlasy NATURA SIBERICA Flora Siberica 200 ml

  • Maska na vlasy pre luxusné a husté vlasy
  • Vyživuje pokožku hlavy
  • Vlasy posilňuje a dodáva im pružnosť
  • NATURA SIBERICA Flora Siberica s obsahom orlíčka sibírskeho
  • Regeneruje vlasovú štruktúru
  • Pre získanie hustejších a objemnejších vlasov

Účinné látky:
Orlíček sibírsky – zdrojom éterických olejov a organických kyselín, regeneruje vlasy a dodáva im objem.

Použitie:
Masku naneste na umyté a uterákom mierne vysušené vlasy, nechajte 5 – 7 minút pôsobiť a následne dôkladne opláchnite vodou. Pre dosiahnutie optimálneho výsledku aplikujte 1 – 2× týždenne.

Zloženie:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Aquilegia Sibirica Flower/Leaf/Stem ExtractWH*, Hesperis Sibirica Flower/Leaf/Stem ExtractWH*, Pinus Sibirica Needle ExtractWH*, Iris Sibirica Root ExtractWH*, Hydrolyzed Wheat Protein, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, CI 77288, Linalool.

Objem:
200 ml


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL3527
Produktové číslo:  4680038352171
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19