Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Flora Siberica Energizujúci sprchový gél Altajská mäta 480 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 6,59 €/ks
Pri kúpe 2 ks 6,22 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 5,86 €/ks

NATURA SIBERICA Flora Siberica Energizujúci sprchový gél Altajská mäta 480 ml

Energizujúci sprchovací gél NATURA Flora Siberica Altajská mäta s mätovou vôňou s objemom 480 ml sa o pokožku stará, šetrne ju umýva a zbavuje nečistôt. Zanecháva ju hodvábne jemnú a vláčnu. Jej zloženie je obohatené o kyselinu askorbovú, ktorá pokožke navracia energiu a pružnosť. Svieža a ľahká vôňa Altajskej mäty stimuluje zmysly a osviežuje a prebúdza telo. Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky. Rozmaznávajte svoju myseľ aj telo luxusnou starostlivosťou sprchového gélu NATURA Flora Siberica Altajská mäta, ktorý vás povzbudí a dodá potrebnú energiu na celý deň.
 
Aktívne látky:
Altajská mäta vyniká tonizujúcimi a regeneračnými vlastnosťami. Je bohatá na esenciálny olej mentol a kyselinu askorbovú, ktorá dodáva pokožke energiu a pružnosť.
Použitie:
Sprchový gél naneste pri umývaní na pokožku, krúživými pohybmi nechajte speniť a potom starostlivo opláchnite vodou.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Zloženie:
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Mentha Arvensis Leaf Extract, Tocopherol, Picea Obovata Needle Extract, Hesperis Sibirica Flower/Leaf/Stem Extract, Larix Sibirica Needle Extract, Menthol, Citric Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Limonene

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 480 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 480 g (0,48 kg)

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél
Kód:  KSTE846
Produktové číslo:  4680038352225
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08