Obnoviť stránku

NATUCAIN Hair Activator 100 ml

Garancia najlepšej ceny
103,90 €

NATUCAIN Hair Activator 100 ml

Vlasové tonikum 100% přírodního původu, které zlepšuje růst vlasů o 93% a snižuje jejich vypadávání o 90%. Základem je technologie MKMS24, která je obsažená v přípravku Natucain. Jedná se o přelomovou aktivní složku, která je tvořená ingrediencemi 100% přírodního původu, jakými jsou například čočka, tymián a bambus.

Zloženie

Aqua (Water), Alcohol, Trietylcitrate, MKMS24-Complex (Bambusa Vulgaris Leaf Extract, Thymus Vulgaris Extract, Lens Esculenta Seed Extract), Cicer Arietinum Seed Extract, Glycín Max Seed Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Origanum Vulgare Extract, Pisum Sativum Extract, Glycerín, Xanthan Gum, Citric Acid, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Geraniol, Eugenol, Citral, Limonene, Citronellol

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Účinok

Účinok Vypadávanie

Objem

Objem 100 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Slabé a rednúce

Typ

Typ produktu tonikum
Kód:  KSVL6975
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4063528000439

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04