Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Nástenná lekárnička mobilná pre 5 osôb

4,8 5 hodnotení
19,85 €

Nástenná lekárnička mobilná pre 5 osôb

V každej domácnosti či na pracovisku by nemala chýbať lekárnička. Nikdy dopredu neviete, s čím sa budete potýkať. Na rýchlu pomoc v domácom prostredí je ideálna domáca lekárnička ŠTĚPAŘ. Príde vhod napríklad ako prvá pomoc pri rôznych úrazoch. Obsah balenia predstavuje rôzne zdravotnícke vybavenie. Jej vybavenie je prispôsobené pre 5 osôb. Oceníte nástenné vyhotovenie. Lekárnička na stenu sa pripevní natrvalo na jedno miesto, takže ju v prípade potreby ľahko nájdete. Materiálom ponúkaného variantu je plast. Rozmery tohto konkrétneho variantu sú 17 × 8 × 26 cm.

Lekárnička Nástenná lekárnička mobilná pre 5 osôb ...
Lekárnička Nástenná lekárnička mobilná pre 5 osôb ...

Hlavné vlastnosti lekárničky Nástenná lekárnička mobilná pre 5 osôb

  • Lekárnička ŠTĚPAŘ sa hodí na používanie doma
  • V lekárničke nájdete zdravotnícke potreby
  • Jej náplň je prispôsobená pre 5 ľudí
  • Lekárnička na stenu bude vždy na svojom mieste
  • Použitým materiálom je plast
  • Rozmer lekárničky dosahuje 17 × 8 × 26 cm
Lekárnička Nástenná lekárnička mobilná pre 5 osôb ...

Zdravotnícke vybavenie: elastické ovínadlo, gumové škrtidlo, latexové rukavice, náplasť bez vankúšika, návod na ošetrenie, pinzeta, vankúšiková náplasť, rýchloobväz, sterilný gázový obväz, trojrohá šatka a vata obväzová skladaná

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Domáca

Obsah lekárničky

Zdravotnícke vybavenie Elastické ovínadlo, Gumové škrtidlo, Latexové rukavice, Náplasť bez vankúšika, Návod na ošetrenie, Pinzeta, Vankúšiková náplasť, Rýchloobväz, Sterilný gázový obväz, Trojrohá šatka, Vata obväzová skladaná
Počet osôb 5

Balenie

Balenie Nástenná
Materiál Plast
Farba Biela, Zelená

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka obalu 26 cm
Výška obalu 17 cm
Šírka obalu 8 cm
Kód:  Step0036
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NLZM5mob

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13