Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Nástenná lekárnička mobilná pre 20 osôb

5 2 hodnotení
30,90 €

Nástenná lekárnička mobilná pre 20 osôb

Súčasťou výbavy domácností aj kancelárií by mala byť lekárnička. Nikdy dopredu neviete, s čím sa budete potýkať. Na rýchlu pomoc v domácom prostredí je ideálna domáca lekárnička ŠTĚPAŘ. Tá sa bude hodiť kedykoľvek, keď ide o drobné poranenia. V balení sa nachádza zdravotnícke vybavenie. Obsah je prispôsobený pre 20 osôb. Praktické je nástenné vyhotovenie. Lekárnička na stenu zostane vždy na svojom mieste, na ktorom ju nájdete v prípade potreby. Jej súčasťou je zámok, ktorý udrží veci vnútri bezpečne uzamknuté napríklad pred deťmi. Materiálom ponúkaného variantu je plast. Rozmery tohto konkrétneho variantu dosahujú 17 × 8 × 26 cm.

Lekárnička Nástenná lekárnička mobilná pre 20 osôb ...
Lekárnička Nástenná lekárnička mobilná pre 20 osôb ...

Zásadné vlastnosti lekárničky Nástenná lekárnička mobilná pre 20 osôb

  • Lekárnička ŠTĚPAŘ je určená na domáce využitie
  • Súčasťou balenia sú zdravotnícke potreby
  • Jej vybavenie je určené pre 20 osôb
  • Nástenná lekárnička bude mať vždy svoje miesto
  • S uzamykacím systémom
  • Materiálom je plast
  • Rozmer lekárničky zodpovedá 17 × 8 × 26 cm
Lekárnička Nástenná lekárnička mobilná pre 20 osôb ...

Zdravotnícke vybavenie: gumové škrtidlo, latexové rukavice, náplasť bez vankúšika, nožnice, pinzeta, resuscitačné rúško, rýchloobväz, sterilný gázový obväz, teplomer, trojrohá šatka, obväz hotový s 1 vankúšikom, obväz hotový s 2 vankúšikmi, fixačný obväz, plastové rúška, vata a karta prvej pomoci

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Domáca

Obsah lekárničky

Zdravotnícke vybavenie Gumové škrtidlo, Latexové rukavice, Náplasť bez vankúšika, Nožnice, Pinzeta, Resuscitačné rúško, Rýchloobväz, Sterilný gázový obväz, Teplomer, Trojrohá šatka, Obväz hotový s 1 vankúšikom, Obväz hotový s 2 vankúšikmi, Fixačný obväz, Plastové rúška, Vata, Karta prvej pomoci
Počet osôb 20

Balenie

Balenie Nástenná
Materiál Plast
Vlastnosti So zámkom
Farba Biela

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka obalu 26 cm
Výška obalu 17 cm
Šírka obalu 8 cm
Kód:  Step0030
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NLZM20mob

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18