Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Nástenná lekárnička kovová pre 5 osôb

5 2 hodnotení
62,63 €

Nástenná lekárnička kovová pre 5 osôb

V každej domácnosti či na pracovisku by nemala chýbať lekárnička. S jej pomocou budete pripravení na možné zdravotné problémy. Na rýchlu pomoc v domácom prostredí je ideálna domáca lekárnička ŠTĚPAŘ. Nájde uplatnenie napríklad pri náhlej bolesti a nevoľnosti. V balení sa nachádza zdravotnícke vybavenie. Jej vybavenie je prispôsobené pre 5 osôb. Oceníte nástenné vyhotovenie. Lekárnička na stenu bude mať vždy svoje miesto, takže ju v prípade potreby ľahko nájdete. Súčasťou je aj zámok, ktorý udrží veci vnútri bezpečne uzamknuté napríklad pred deťmi. Materiálom ponúkaného variantu je kov. Rozmery tohto konkrétneho variantu sú 30 × 30 × 15 cm.

Lekárnička Nástenná lekárnička kovová pre 5 osôb ...

Hlavné prednosti lekárničky Nástenná lekárnička kovová pre 5 osôb

  • Lekárnička ŠTĚPAŘ je vhodná na využívanie doma
  • Zdravotnícke potreby sú súčasťou balenia
  • Jej náplň je prispôsobená pre 5 osôb
  • Lekárnička na stenu sa pripevní natrvalo na jedno miesto
  • S uzamykacím systémom
  • Použitým materiálom je kov
  • Rozmer lekárničky je 30 × 30 × 15 cm

Zdravotnícke vybavenie: elastické ovínadlo, gumové škrtidlo, náplasť bez vankúšika, návod na ošetrenie, pinzeta, vankúšiková náplasť, sterilný gázový obväz, teplomer a trojrohá šatka

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Domáca

Obsah lekárničky

Zdravotnícke vybavenie Elastické ovínadlo, Gumové škrtidlo, Náplasť bez vankúšika, Návod na ošetrenie, Pinzeta, Vankúšiková náplasť, Sterilný gázový obväz, Teplomer, Trojrohá šatka
Počet osôb 5

Balenie

Balenie Nástenná
Materiál Kov
Vlastnosti So zámkom
Farba Biela

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka obalu 15 cm
Výška obalu 30 cm
Šírka obalu 30 cm
Kód:  Step0037
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NLZM5kov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07