Obnoviť stránku

N.A.E. Segreto di Bellazza Oil 75 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

N.A.E. Segreto di Bellazza Oil 75 ml

V Taliansku sa tajomstvo starostlivosti o krásu odovzdáva po generácie z matky na dcéru. Medzi nimi pretrváva olivový olej ako hlavná ingrediencia receptu na krásu talianskych žien. Univerzálny olej Segreto di Bellezza je vhodný pre starostlivosť o vlasy, telo a tvár. Obsahuje všetku silu krásy organického olivového oleja. Vyživuje, regeneruje a skrášľuje. Poskytuje jemnosť, dlhotrvajúcu hydratáciu a ochranu končekom vlasov aj pokožke. Jeho jemná textúra je vhodná na suché miesta, ktoré zanechá saténovo hebké. Certifikované Ecocert Greenlife ako COSMOS Organic podľa COSMOS štandardov: 100 % ingrediencií prírodného pôvodu z celku, 61 % ingrediencií z celku pochádza z ekologického poľnohospodárstva.

N.A.E. Segreto di Bellezza univerzálny olej, 75 ml

  • Univerzálny olej pre starostlivosť o vlasy, telo a tvár
  • Vhodný na suché miesta
  • Vyživuje, regeneruje a skrášľuje vlasy, telo a pokožku
  • Receptúra s organickým olivovým olejom
  • Certifikované organické zloženie, 100 % ingrediencií prírodného pôvodu
  • Vegánska receptúra
Segreto di Bellezza

Olivový olej

Olivový olej je jednou z najstarších ingrediencií talianskeho receptu na krásu. Naozajstný poklad pre pokožku, ktorú vyživuje, zjemňuje a revitalizuje. Je tiež dokonalý pre spevnenie a navrátenie lesku vlasom.

NAE Segreto di Bellazza Oil

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Recyklovateľné

Fľaša je vyrobená z 98 % recyklovaného* plastu.

*okrem viečka

Segreto di Bellezza

Certifikácia COSMOS Organic

Univerzálny olej Segreto di Bellezza je certifikovaný Ecocert Greenlife ako COSMOS Organic podľa COSMOS štandardov: 100 % ingrediencií z celku je prírodného pôvodu, 61 % ingrediencií z celku pochádza z ekologického poľnohospodárstva.

Ako používať univerzálny olej Segreto di Bellezza

  • Používajte malé množstvo na končeky vlasov a suché miesta pokožky. Zabráňte kontaktu s očami. Chráňte pred teplom, vlhkom a svetlom.

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria –Organická kozmetika

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria je autentická prírodná značka produktov pre starostlivosť o pleť, telo aj vlasy, ktorá vychádza z tradície talianskeho bylinkárstva. Na základe tradície talianskeho bylinkárstva sú naše hýčkajúce receptúry vytvorené z jedinečných zmesí organických zložiek. Ctíme taliansku prírodu, jemné, inšpirujúce vône, ktoré radostne odhaľujú tajomstvo talianskej krásy, a taliansky životný štýl „la bella vita“ – životný štýl, v ktorom robíte len to, čo je pre vás najlepšie.

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KSVL4344
Produktové číslo:  90443435

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08