Obnoviť stránku

MY.ORGANICS The Organic Revitalizing Elixir 12× 6 ml

MY.ORGANICS The Organic Revitalizing Elixir 12× 6 ml

Kúra na vlasy My.Organics nájde ocenenie predovšetkým u žien, ktoré majú problémy s vlasmi. Môže sa pochváliť jednoduchou aplikáciou, ktorú hravo zvládnete aj doma. Ponúkaný variant má k dispozícii fľaštičku s objemom 72 ml. Nezáleží na tom, aký typ vlasov máte, tento prípravok im poskytne potrebnú starostlivosť.

Základné parametre kúry na vlasy MY.ORGANICS The Organic Revitalizing Elixir 12× 6 ml

  • Kúra na vlasy My.Organics sa stane nevyhnutným pomocníkom pri starostlivosti o vaše vlasy
  • Pýši sa jednoduchou aplikáciou
  • Je určená pre všetky typy vlasov
  • Táto vlasová kúra My.Organics má k dispozícii objem 72 ml
  • Zaisťuje ženám starostlivosť o ich vlasy

Zloženie

Aqua [Water], Alcohol, Mentol, Propanediol, Glycín soja (Soybean) germ extract, Scutellaria baicalensis root extract, Triticum vulgare (Wheat) germ extract, Arginine, Lavandula hybrida olej, Glycerín, Melia azadirachta seed oil (*), Polyquaternium-10, Eucalyptus globulus leaf oil, Mentha piperita (Peppermint) oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil, Hedera helix Ivy) list extract (*), Melissa officinalis list extract, Rosmarinus officinalis (Rosemary) list extract (*), Salvia officinalis (Sage) list extract (*), Lactic acid, Limonene, Linalool, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Benzyl alcohol.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Kúra

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 72 ml

Typ

Typ Kúry, séra
Kód:  KSVL5942
Produktové číslo:  8388765609525

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01