Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MY.ORGANICS The Organic Matte Paste Apricot 50 ml

Kúpiť s kódom ALZADNI30
Kód bude uplatnený automaticky.
18,83 €
Garancia najlepšej ceny
26,90 €

MY.ORGANICS The Organic Matte Paste Apricot 50 ml

Ak hľadáte kvalitnú kozmetiku, ktorá vás nesklame, tak značka MY.ORGANICS je tá pravá. Celé spektrum produktov bolo navrhnuté tak, aby sadlo každému typu pleti a vlasov. Obsah esenciálnych olejov a ošetrujúcich látok z certifikovaného poľnohospodárstva zaručuje iba tie najlepšie výsledky. Táto modelačná pasta vám uľahčí finálny styling účesu. S jej pomocou ľahko vykúzlite elegantný aj divokejší účes. Pasta dodáva tvar, objem a má matný efekt. Navyše je obohatená o marhuľový olej, takže vlasy vyživuje a vracia im silu. Produkt The Organic Matte Paste Apricot je vhodný na krátke a stredne dlhé vlasy.

Kľúčové vlastnosti pasty na vlasy MY.ORGANICS The Organic Matte Paste Apricot 50 ml

  • Kozmetika na všetky typy vlasov
  • Modelačná pasta vhodná na krátke a stredne dlhé účesy
  • Matný efekt
  • Pasta obsahuje marhuľový olej
  • The Organic Matte Paste Apricot nezaťažuje a nemastí
  • Regenerácia a výživa
  • Kozmetika MY.ORGANICS obsahuje len certifikované zložky z ekologického poľnohospodárstva

Aktívne látky:
Marhuľa – marhuľový olej je bohatý na kyselinu olejovú a vitamín A a E. Vracia vlasom stratený lesk. Okrem toho je to výborný regeneračný prostriedok, dodáva vlasom výživu a posilňuje ich od korienkov.

Použitie:
Pasta je určená na použitie vo fáze konečnej úpravy stylingu. Prehrejte pastu v dlaniach a nanášajte na suché vlasy. Vymodelujte účes podľa ľubovôle nanášaním malého množstva pasty na jednotlivé pramene.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Pasta

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Zmatnenie

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KSVL5959
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8388765440746

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16