Obnoviť stránku

MULIERES Ružová záhrada 1 l

11,36 €

MULIERES Ružová záhrada 1 l

Čistiaci prostriedok Ružová záhrada značky Mulieres je ekologický ako vo vnútri, tak aj zvonku. Tento univerzálny čistič je vyrobený z 99,97 % z prírodných surovín a je zabalený v unikátnom obale z recyklovaného kartónu. Koncentrovaný univerzálny prostriedok Mulieres zriedený v rôznych pomeroch s vodou môžete použiť ako na bežné upratovanie, tak aj také akcie, ako je umývanie okien, rúry, auta či toalety. Môžete ho použiť aj proti škodcom na rastlinách. Kvalitu a šetrnosť produktu Mulieres dokazuje certifikát Natural Detergent Made with Organic od EcoCertu a certifikácia Vegan Society.

Kľúčové vlastnosti ekologického čistiaceho prostriedku Mulieres – Ružová záhrada

  • Ekologický čistič v ekologickom balení
  • Čistiaci prostriedok Mulieres Ružová záhrada je z 99,97 % z prírodných surovín
  • Zabalený do recyklovateľného vrecka v upcyklovanom kartónovom obale – ušetrí až 70 % plastu
  • S prírodnou vôňou kvalitných esenciálnych olejov
  • Koncentrovaný čistič, ktorý vydrží skutočne dlho
  • Univerzálny prostriedok Mulieres Ružová záhrada je na všetky povrchy
  • Ocenený certifikátmi Natural Detergent Made with Organic od EcoCertu  a Vegan Society

Ekologický čistič, ktorý nádherne vonia

Mulieres Ružová záhrada obsahuje olivové mydlo, ktoré hravo a účinne vyčistí v podstate všetko vo vašej domácnosti, a kvalitné prírodné esenciálne oleje, ktoré svojou upokojujúcou kvetinovou vôňou potešia vaše zmysly. Na prvý pohľad iný obal produktu je vyrobený z upcyklovaných kartónov. V ňom sa nachádza recyklovateľné plastové vrecko s čističom. V porovnaní s klasickým balením sa týmto revolučným spôsobom ušetrí až 70 % plastu.

Mulieres je skutočne univerzálny, nezľakne sa žiadneho povrchu

Zotretie podláh alebo upratovanie auta:
Zmiešajte 1 plné viečko (40 ml) čističa Mulieres s 10 l vody.

Odstránenie odolnej špiny:
Do konzistencie pasty zamiešajte 1 viečko univerzálneho čističa so 4 lyžicami jedlej sódy. Môžete použiť napríklad na čistenie toalety alebo v kúpeľni. Ošetrený povrch ešte opláchnite vodou.

Umývanie okien, pracovných plôch, bežné upratovanie kúpeľne či toalety:
Vo fľaši s rozprašovačom zmiešajte 1 viečko univerzálneho čističa s 0,5 l vody. Prípravok nastriekajte na čistenú plochu a zotrite handričkou. Okná ešte následne opláchnite čistou alebo octovou vodou.

Ručné umývanie riadu, čistenie grilu alebo rúry:
Niekoľko kvapiek prípravku aplikujte priamo na hubku a očistite znečistený povrch. Prípadne môžete použiť zriedený prípravok na umývanie okien a bežné upratovanie.

Oplach ovocia a zeleniny:
V mise pripravte slabý roztok z jednej lyžičky čističa Mulieres a vody, v ktorom umyte vaše ovocie a zeleninu. Zbavíte ho tak všetkých nežiaducich látok (zvyškov postreku). Ovocie a zeleninu potom ešte vždy riadne opláchnite studenou vodou.

Ochranca proti škodcom:
Vo fľaši s rozprašovačom zmiešajte 1 viečko univerzálneho čističa s 0,5 l vody. Pridať môžete aj pol lyžičky kajenského korenia alebo škorice. Hotový roztok môžete striekať priamo na rastliny.

Zloženie:
30 % voda, 5 – 15% olivové mydlo*, < 5 % parfum (mix prírodných esenciálnych olejov (Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Linalool, Limonene), kyselina citrónová, levanduľový extrakt, sorban draselný, benzoan sodný


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ

Typ čističa Tekutý

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Vlastnosti

Vlastnosti Hypoalergénny

Objem

Objem 1 l

Hmotnosť

Hmotnosť 1 kg

Typ produktu

Typ produktu Čistiaci prostriedok

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Hmotnosť

Hmotnosť 1 000 g (1 kg)

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky typy povrchu

Typ

Typ Čstiče
Kód:  CIS515
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4744325010073

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11