Obnoviť stránku

MULIERES 25 ks

5 3 hodnotení
8,64 €

MULIERES 25 ks

Máte umývačku riadu a radi by ste nahradili klasické tablety ekologickejším variantom? Tak vyskúšajte tablety do umývačky od MULIERES, ktoré si aj napriek svojmu šetrnému zloženiu hravo poradia so všetkými nečistotami a zanechávajú riad žiarivo čistý. Zloženie tvoria z 98 % ingrediencie prírodného pôvodu. Za svoju skvelú umývaciu schopnosť vďačia hlavne minerálnym a rastlinným látkam, ktoré odstránia aj riadne zaschnuté jedlo. Sú balené jednotlivo v obale, ktorý sa úplne rozpustí. Tablety MULIERES sú vhodné aj pre vegánov.

Kľúčové vlastnosti eko tabliet do umývačky MULIERES 25 ks

  • Ekologické tablety do umývačky
  • Vyrobené z minerálnych a rastlinných látok
  • Tablety MULIERES si hravo poradia so všetkými nečistotami
  • Odstraňujú aj zaschnutú špinu
  • Zloženie tvorí 98 % zložiek prírodného pôvodu
  • Tablety sú jednotlivo balené úplne rozpustným obalom
  • Bez parfumov, farbív a fosfátov
  • Vegan, šetrné k planéte

Použitie:
Tabletu vložte do umývačky aj s obalom. Vyberte umývací cyklus s teplotou vody 45 °C a viac. Zvoliť môžete aj krátky cyklus umývania, tablety si s nečistotami poradia, aj keď im na to dáte menej času. Na výrazne špinavý riad odporúčame cyklus od 65 °C.


Zloženie

Citronan sodný, uhličitan sodný, peruhličitan sodný, hydrogénuhličitan sodný, kremičitan sodný, laurylglukozid, karboxymetylinulín, chlorid sodný, N-acetylacetamid, etoxylovaný monoacyl a diacylglycerol (acyl z kokosového oleja), etoxylované alkoholy C16-C18, kyselina sírová, mono-C12-18-alkylestery, sodné soli, subtilizín, glycerín, nátrium-glykolát, etoxylovaný izotridekanol, alfa-amyláza, bentonit.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kuchyne

Typ

Typ čističa Tablety

Druh

Druh Multifunkčný

Podľa radu

Podľa radu All in 1

Počet kusov

Počet kusov 25 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné
Kód:  MYC450
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4744325010127

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11