Obnoviť stránku

MÜHLE Aloe Vera mydlo na holení 65 g v porcelánovej miske

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MÜHLE Aloe Vera mydlo na holení 65 g v porcelánovej miske

Mydlá na holenie sa radia od 18. storočia medzi osvedčené výrobky na holenie. S kvalitným pomocníkom, mydlom na holenie MÜHLE Aloe Vera 65 g v porcelánovej miske ľahko vytvoríte pomocou holiacej štetky alebo ručnou masážou bohatú penu, ktorá vždy dokonale pripraví vaše fúzy a pokožku k hladkému oholeniu. Vaša pleť zostane svieža, bez podráždenia vďaka regeneračným účinkom Aloe Vera a ďalším účinným zložkám. Povzbudzujúci svieža vôňa mäty a dubového listu je zárukou príťažlivosti a príjemného zážitku pri holení. Mydlo na holenie od nemeckej značky MÜHLE je dodávané v krásnej a praktickej porcelánovej miske s priemerom 6 cm, ktorá nájde svoje využitie napríklad na ďalšie mydlá či holiace krémy.

5 dôvodov pre kúpu mydla na holenie MÜHLE Aloe Vera 65 g

  • Mydlo na holenie MÜHLE je kvalitný a osvedčený pomocník na holenie
  • Regeneračné a liečivé účinky dužín Aloe Vera pestovaných v Stredomorí
  • Príťažlivá vôňa mäty a dubového listu vás povzbudí
  • Krásna miska z bieleho porcelánu je vhodná pre ďalšie ľubovoľné využitie
  • Nemecká značka MÜHLE sa teší dôvere zákazníkov po celom svete

 

Aktívne zložky:

 

  • Aloe Vera má regeneračné, upokojujúce aj osviežujúce účinky na pleť a je známa už od staroveku vďaka svojim liečivým účinkom.

 

Typ pleti:
Vhodné aj pre citlivú pokožku.

Zloženie:
Potassium Palmate, Sodium Palmate, Potassium Stearate, Potassium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Aqua (Water), Palm Kernel Acid, Capryl/Capramidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Potassium Sorbate, Sodium benzonate, Citric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate

 

 

 
Kód:  KSMU0305
Produktové číslo:  4028982012534

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08