Obnoviť stránku

Muc-Off Amino Ultra Endurance 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Muc-Off Amino Ultra Endurance 150 ml

Zbavte sa vyčerpania svalov, aby sa maximalizoval športový výkon! Špeciálna emulzia pre vytrvalostných športovcov je schopná chrániť svalové bunky pred akumuláciou kyseliny mliečnej vďaka jedinečnému zloženiu. Je to preto, že spôsobuje vyčerpanie svalov a znižuje výkon. Emulzia okrem toho, že spomaľuje akumuláciu laktátu, tiež pomáha s obsahom aminokyselín v taurínoch previesť glykogén na glukózu, ktorá je hlavným zdrojom energie pre svaly. A to nie je všetko! Emulzia môže dokonca zvýšiť svoju kapacitu svalových buniek svojou čisto prirodzenou kompozíciou na podporu požadovanej syntézy proteínov.

Kľúčové vlastnosti

  • Emulzia pre vytrvalostných športovcov
  • Zabraňuje akumulácii kyseliny mliečnej vo svaloch
  • Predlžuje tak športový výkon
  • Pomáha konvertovať glykogén na glukózu
  • Zvyšuje kapacitu buniek a podporuje syntézu bielkovín
  • Čisto prírodné zloženie s bylinnými a minerálnymi derivátmi

Použitie:
Naneste a votrite do pokožky, kým sa do nej krém úplne nevsiakne. Zvýšenú pozornosť samozrejme venujete tým častiam vášho tela, ktoré hrali kľúčovú úlohu pri výkone v rámci vašej športovej aktivity. Aplikáciu vykonajte 25 minút pred štartom alebo začatím tréningu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Masážny
Účinok na Svaly

Objem

Objem 150 ml
Kód:  MUCK037
Produktové číslo:  5037835335002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02