Obnoviť stránku

MR. PROPER Professional Universal 5 l

4,9 20 hodnotení
9,79 €

MR. PROPER Professional Universal 5 l

Univerzálny tekutý čistiaci prostriedok MR. PROPER Professional Universal Lemon skvele slúži na čistenie všetkých umývateľných tvrdých povrchov a podláh. Je vhodný na použitie na verejné, kuchynské aj sanitárne plochy. Spoľahlivo čistí a odstraňuje nečistoty a mastnotu. Zanecháva žiarivý a dlhotrvajúci lesk a sviežu citrónovú vôňu. Prípravok je možné aplikovať riedený i neriedený, pričom v zriedenej forme ho nie je nutné oplachovať.

Kľúčové vlastnosti univerzálneho čistiaceho prípravku MR. PROPER Professional Universal Lemon

  • Univerzálny čistič MR. PROPER Professional Universal Lemon na umývateľné tvrdé povrchy a podlahy
  • Účinne čistí a odstraňuje nečistoty a mastnotu
  • Je vhodný na verejné, kuchynské aj sanitárne plochy
  • Dodáva dlhotrvajúci lesk a sviežu citrónovú vôňu
  • Možno ho používať v riedenej aj neriedenej forme

Použitie:
Prípravok je možné používať riedený alebo neriedený. V prípade použitia zriedeného produktu nie je potrebné ďalšie oplachovanie. Na vyčistenie ťažko odstrániteľnej nečistoty použite hubku a neriedený prostriedok, povrch očistite a potom opláchnite vodou. Jedna fľaša s objemom 5 litrov vystačí po zriedení na 83 päťlitrových vedier čistiaceho prostriedku.
Zloženie:
< 5 % Aniónové povrchovo aktívne látky, Neiónové povrchovo aktívne látky, Fosfonáty, Benzisothiazolinone, Parfumy, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Upozornenie:
Prípravok nepoužívajte na pórovité povrchy, na podlahy citlivé na vodu, neupravené, lakované alebo voskované drevo, meď, mosadz alebo čiernu gumu. Zabráňte dlhodobému kontaktu s nerezovými, hliníkovými alebo lakovanými povrchmi.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Univerzálne

Typ

Typ čističa Tekutý

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky typy povrchu

Typ

Typ Čstiče

Objem

Objem 5 l
Kód:  CIS792
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5410076817283

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02