Obnoviť stránku

MOTOROLA Peekaboo

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MOTOROLA Peekaboo

Zaistite maximálnu kontrolu nad dianím v detskej postieľke vášho bábätka. MOTOROLA Peekaboo je detská pestúnka, ktorá pracuje ako so zvukom, tak aj s obrazom. Detská pestúnka je spoľahlivá, nielenže signál dosiahne dostatočne ďaleko, ale zároveň nie je náchylný k prerušeniu. Chod zariadenia je ale závislý na aktívnom pripojení k internetu. Napájanie detskej pestúnke dodáva sieť (230 v). Prístroj upúta pozornosť taktiež nadčasovým dizajnom, s ktorým bude detská pestúnka citlivo dopĺňať váš interiér.

Významné parametre baby monitora MOTOROLA Peekaboo

  • Kvalitná detská video pestúnka na kontrolu bábätka
  • Jednoduchá komunikácia so smartfónom cez aplikáciu
  • Prenos zvuku cez internet
  • Zdroj jednotky, ktorá bude pri bábätku: Sieť (230 V)
  • Vydarený dizajn detskej pestúnky

Vychytávky detskej pestúnky Motorola

S modernými technológiami prichádza aj veľa vychytávok, ktoré dopĺňajú hlavnú funkciu pestúnky. Prístroj má zabudovaný aj režim nočného videnia, s ktorým máte jednoduchšiu kontrolu potomka v noci, keď spí. Pestúnka by nebola dokonalá, ak by nemala tiež možnosť obojstranného prenosu. Ak sa teda bábätko začne prebúdzať, môžete ho najprv skúsiť utíšiť svojím hlasom. Uspávací režim premení pestúnku na univerzálneho pomocníka. Prístroj teda zvládne bábätko nielen sledovať, ale pred spaním mu dokonca zahrá aj melódiu k rýchlejšiemu zaspávaniu. Čím si vás pestúnka podmaní, je existencia napojenia na smartfón.

Parametre a špecifikácia

Prenos zvuku

Prenos zvuku Cez internet

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S WiFi pripojením, Senzor teploty, S full HD, Obojstranný prenos, Nočné videnie, Osvetlenie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY11097
Produktové číslo:  5012786040441
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07