Obnoviť stránku

MOTOROLA MBP 485

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MOTOROLA MBP 485

Užite si chvíľu pokoja a kontrolujte spánok vášho bábätka odkiaľkoľvek. MOTOROLA MBP 485 je detská pestúnka, ktorá pracuje na princípe prenosu nielen zvuku, ale aj obrazu. Prenos zvuku prebieha digitálne s dosahom pokrytia až 300 m. Detská pestúnka disponuje hneď niekoľkými kanálmi a vysiela na vyššej frekvencii ako pestúnky s analógovým prenosom zvuku, preto ju so sebou môžete vziať aj do mesta, kde je všeobecne zvýšené riziko rušenia signálu. Ak sa však náhodou ocitnete mimo signálu, pestúnka sa pripomenie počuteľným zvukom. Zdroj, ktorý napája rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Detskej jednotke poskytuje energiu sieť (230 v). Na okraji záujmu nezostáva ani pekný dizajn, vďaka ktorému sa detská pestúnka stane nenápadným doplnkom interiéru.

Základné parametre detskej pestúnky MOTOROLA MBP 485

  • Praktická video pestúnka pre dokonalú kontrolu bábätka
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah pokrytia je až 300 m
  • Napájanie hlavnej (rodičovskej) jednotky: Sieť (230 V) a batéria
  • Zdroj detskej časti pestúnky: Sieť (230 V)
  • Vydarený dizajn detskej pestúnky

Ďalšie funkcie, ktoré ponúka pestúnka Motorola

S modernými technológiami môžete pestúnky využívať aj na iné funkcie. Pestúnka dostala do výbavy tiež užitočný režim nočného videnia, vďaka ktorému máte nad dieťaťom stály dohľad aj v noci, keď má spať. Pestúnka by nebola dokonalá, ak by nemala tiež obojstranný prenos. Ak tak dieťa začne byť mrzuté a plače, môžete ho upokojiť hlasom, než za ním pôjdete. Vadiť nemusí ani väčší ruch a hluk okolo vás, jednoducho nastavíte hlasitosť podľa potreby. Praktický uspávací režim je vychytávkou, ktorá z pestúnky robí všestranného pomocníka. Monitor teda nielen kontroluje, či bábätko spí, ale môže mu prehrať aj pokojnú melódiu k rýchlemu zaspávaniu.

Parametre a špecifikácia

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Dosah 300 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V), Batéria
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY11099
Produktové číslo:  5012786041356
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13