Obnoviť stránku

Motorola MBP 13B baby monitor

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Motorola MBP 13B baby monitor

Praktický pomocník v podobe detskej digitálnej audio pestúnky Motorola MBP 13B disponuje podsvieteným LCD displejom s veľkosťou 1,5" a má dosah až 300 metrov. Pokiaľ budú pestúnky navzájom mimo dosahu, vysielačka vás na tento fakt automaticky upozorní. Vysoká citlivosť mikrofónu zaistí spoľahlivý prenos zvuku. Opatrovateľka disponuje tiež ukazovateľom aktuálnej izbovej teploty, spustiteľnými uspávankami a nočným svetlom na detskej jednotke. Dôvtipné ikonky na displeji vás upozornia napríklad na nízky stav batérie, dostupnosť signálu, vypnuté zvukové efekty a iné.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia DECT bez rušenia
  • Bezpečné šifrovanie dát
  • ECO režim
  • Ovládač hlasitosti
  • Vizuálny indikátor hladiny akustického tlaku

Bohaté príslušenstvo

V balení nájdete rodičovskú a detskú jednotku, návod, rýchleho sprievodcu, nabíjacie batérie a nabíjací adaptér pre rodičovskú jednotku a napájací adaptér pre detskú jednotku.

 

Parametre a špecifikácia

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky Klasická (audio)

Vlastnosti

Dosah 300 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V), Batéria
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Technológia DECT, Eco režim, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY5323
Produktové číslo:  5012786180475
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13