Obnoviť stránku

Motorola EASE 44 Connect

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Motorola EASE 44 Connect

Užite si chvíľu odpočinku vďaka monitorovaniu aktuálneho diania v detskej postieľke. Motorola EASE 44 Connect je detská pestúnka, ktorá k vám prenesie zvuk a zároveň tiež obraz. Garanciu absolútne čistého zvuku máte vďaka tomu, že jeho prenos je riešený digitálne a umožní dosah do vzdialenosti až 300 m. Táto detská pestúnka je vybavená veľkým počtom kanálov a tiež funguje na vyššej frekvencii než analógové pestúnky, hodí sa tak aj do mesta, kde môže byť prenos signálu rušený rôznymi prekážkami. Zdroj, ktorý slúži ako energia pre hlavnú, rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Energiu detskej jednotke obstará sieť (230 v). Vašej pozornosti určite neunikne ani krásne spracovanie, vďaka ktorému splynie snáď s každým interiérom.

Dôležité parametre pestúnky Motorola EASE 44 Connect

  • Kvalitná video pestúnka pre dohľad nad bábätkom
  • Jednoduchá komunikácia so smartfónom prostredníctvom aplikácie
  • Digitálny prenos zvuku
  • Dosah signálu až 300 m
  • Zdroj rodičovskej časti detskej pestúnky: Sieť (230 V) a batéria
  • Zdroj detskej jednotky: Sieť (230 V)
  • Elegantný dizajn

Funkcie, ktoré ponúka detská pestúnka Motorola

Vďaka moderným technológiám sa pestúnky využívajú aj na ďalšie pokročilé funkcie. Užitočnou funkciou je režim nočného videnia, s ktorým sa ihneď dozviete, že potomok nespí, hoci má v izbe dávno zhasnuté. Medzi funkciami nesmie chýbať ani režim obojstranného prenosu. Keď sa tak bábätko náhodou prebudí a je mrzuté, môžete sa tak k dieťaťu prihovárať na diaľku a utíšiť ho. Vysporiadate sa aj s väčším ruchom okolo vás, stačí si len prispôsobiť hlasitosť na prístroji. Praktická funkcia uspávania povyšuje pestúnku na multifunkčný prístroj. Pristroj tak bábätko nielen sleduje, ale dokonca má v zásobe ukľudňujúce melódie, ktoré môže dieťaťu pred spaním prehrať. Dôležitou a podstatnou vlastnosťou je bezpochyby schopnosť napojenia na smartfón.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Dosah 300 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V), Batéria
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S displejom, S WiFi pripojením, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Indikácia slabej batérie, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY13109
Produktové číslo:  5012786043718
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09