Obnoviť stránku

MOTOROLA EASE 34

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MOTOROLA EASE 34

Doprajte vášmu potomkovi maximálne bezpečie v detskej postieľke. MOTOROLA EASE 34 je detská pestúnka, ktorá zabezpečí prenos zvuku a tiež obrazu. Aby bol zvuk pestúnky dokonale čistý, je jeho prenos vyriešený digitálne a jednoducho dosiahne až do vzdialenosti 300 m. Prednosťou tejto detskej pestúnky je veľký počet kanálov a oproti analógovým pestúnkam vysiela na vyššej frekvencii, takže sa hodí do husto zaľudnených oblastí, kde môže byť signál veľmi rušený. Pokiaľ sa ale signál úplne preruší, zaregistrujete to vďaka tónu, ktorý začne pestúnka vydávať. Zdroj, ktorý slúži ako napájanie pre rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Jednotke dodáva energiu sieť (230 v). Na okraji záujmu nezostáva ani pekný dizajn, vďaka ktorému sa detská pestúnka stane nenápadným doplnkom interiéru.

Hlavné vlastnosti detskej pestúnky MOTOROLA EASE 34

  • Kvalitná detská video pestúnka na kontrolu bábätka
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah signálu až 300 m
  • Napájanie hlavnej (rodičovskej) jednotky: Sieť (230 V) a Batéria
  • Zdroj detskej časti pestúnky: Sieť (230 V)
  • Štýlový dizajn detskej pestúnky

Ďalšie funkcie, ktoré ponúka pestúnka Motorola

S modernými technológiami prichádza aj veľa vychytávok, ktoré dopĺňajú hlavnú funkciu pestúnky. Veľmi užitočný je režim nočného videnia, ktorý umožňuje kontrolu dieťaťa aj v zhasnutej izbičke. Pestúnke nechýba ani možnosť obojstranného prenosu. Akonáhle spoznáte, že sa dieťa v postieľke hýbe a nechce spať, môžete ho upokojiť hlasom, než za ním pôjdete. Ak sa stretávate s vyšším hlukom v miestnosti, na pestúnke sa dá ľahko regulovať hlasitosť, ako potrebujete. Praktický uspávací režim je vychytávkou, ktorá z pestúnky robí všestranného pomocníka. Prístroj tak dokáže bábätko nielen sledovať, ale ešte dieťaťu prehrá upokojujúcu melódiu pred spaním.

Parametre a špecifikácia

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Dosah 300 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V), Batéria
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY11510
Produktové číslo:  5012786043671
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08