Obnoviť stránku

MosquitNo Samolepky SpotZzz Safari (5× 6 kusov)

4,5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

MosquitNo Samolepky SpotZzz Safari (5× 6 kusov)

Nálepky MosquitNO SpotZzz Stickers Safari Animals 5× 6 ks sú inteligentné nálepky zo špeciálneho silikónového kaučuku, ktorý postupne uvoľňuje vôňu aromatickej trávy Citronela silno voňajúcu ako citrus. Nálepky vás tak ochránia proti komárom, a to na dobu až 72 hodín.

Účinná ochrana pred hmyzom

Každá nálepka obsahuje 0,75 g prírodného citronelového oleja, ktorý vyniká svojimi silnými účinkami a efektívne odpudzuje komáre. Balenie obsahuje päť aršíkov po šiestich nálepkách rôznych veselých obrázkov zvieratiek zo safari. Stačí ich len jednoducho prilepiť na odev a vaša ochrana pred komármi je zaručená. Užite si pohodovú letnú dovolenku v prírode a nenechajte sa obťažovať nepríjemnými komármi vďaka týmto jedinečným nálepkám s citronelovou vôňou.
Použitie:
Nálepky sa ľahko nanášajú na textil, ako sú odevy, tenisky, batohy či klobúky. Nalepiť ich môžete aj na posteľ, karavan alebo stan. Nenanášajte ich priamo na kožu.
Obsah balenia:
30 nálepiek
Zloženie:
Citronelový olej, kaučuk, amónny benzoan, oxid zinočnatý, lepidlo


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Proti komárom

Forma

Forma Lepiace pásky

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním
Kód:  ODP044
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8718164112805

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03