Obnoviť stránku

MosquitNo - Náramok Classic so sponou, 5 kusov, (mix farieb)

5 2 hodnotení
Cenová bomba
11,90 € Ušetríte 1,89 €

MosquitNo - Náramok Classic so sponou, 5 kusov, (mix farieb)

Trendová ozdoba, ktorá odpudzuje komáre? Ideálne spojenie, ktoré skutočne existuje. Tento moderný náramok zbavuje dotieravého hmyzu a ešte skvele oživuje ležérny letný outfit. Je vhodný nielen pre dospelých, ale aj pre deti, je totiž prírodný, absolútne netoxický a neobsahuje v bežných repelentoch obsiahnutý DEET. Náramok je vyrobený zo špeciálneho silikónu, ktorý do seba absorbuje citronelu, ktorá sa postupne odparuje a spoľahlivo odpudzuje komáre. Čím viac ľudí v skupine má tento skvelý náramok, tým je jeho účinnosť silnejšia. Vybavte teda celú rodinu či skupinu priateľov nielen na dovolenku, ale napríklad aj do prírody alebo na chalupu. Čaká vás príjemná dovolenka bez štípancov!

Kľúčové vlastnosti

  • Náramok odpudzujúci komáre
  • Prírodný, netoxický, neobsahuje DEET
  • Zo špeciálneho silikónu absorbujúceho látku citronelu
  • Zároveň trendový doplnok
  • Vhodný aj pre deti
  • 5 ks v balení – čierny, hnedý, červený, svetlo a tmavomodrý

Zloženie:
Citronella: 15 % (0,96 g), Crude rubber (65 %), Zinc Iron Oxide, Zinc Oxide, Iron Oxide, Ultramarine Blue, Calcium Carbonate, Zinc Stearate and Sulfur (10 %), Color dye (10 %)



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Proti komárom

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním
Kód:  ODP042
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8718164111129

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08