Obnoviť stránku

MORGAN'S Morgan’s Original Pomade 100 g

3,9 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,89 €

MORGAN'S Morgan’s Original Pomade 100 g

Tento pánsky svetovo preslávený kozmetický prípravok na vlasy od britského Morgan's v retro originálnej sklenenej lahvičke vo vintage štýle ponúka riešenie pre šedivé a starnúce vlasy. Prípravok je vhodný na všetky typy vlasov. Hodí sa pre stredne pevné účesy a dodáva mierny lesk. Stmavovacia pomáda vďaka obsahu oleja z pšeničných klíčkov pomáha znižovať zápaly, opravuje poškodené vlasové folikuly apodporuje rast vlasov. Morgan's Original Pomade hydratuje a uhladzuje vlasy, zanecháva ich hebké a ľahko upraviteľné, pomáha eliminovať krepatenie, suchým vlasom dodá lesk a vyživuje pokožku hlavy.

Kľúčové vlastnosti pomády na vlasy Morgan's Original Pomade

  • Svetovo preslávený prípravok pre šedivé a starnúce vlasy, osvedčený od roku 1873
  • Pomáda Morgan's Original Pomade postupne stmavuje šedivé vlasy bez nutnosti použitia konvenčných farieb
  • Pravidelné používanie umožňuje dosiahnuť požadovaný odtieň počas krátkej doby, čo je možné udržať pokračujúcim menej častým používaním
  • V originálnom poháriku vo vintage štýle
  • Morgan's Original Pomade je vhodná pre stredne pevné účesy
  • Kozmetický prípravok pre mužov vlasom dodáva mierny lesk
  • Obsahuje olej z pšeničných klíčkov, ktorý pomáha znižovať zápaly, opravuje poškodené vlasové folikuly a podporuje rast vlasov
  • S lanolínom, vitamínom E a prírodným včelím voskom
  • Pomáda na vlasy Morgan's hydratuje a uhladzuje vlasy a zanecháva ich hebké a ľahko upraviteľné
  • Morgan's Original Pomade pomáha eliminovať krepovatenie
  • Britská kvalita

Svetová preslávená pomáda Morgan's postupne stmavuje šedivé vlasy

Klasika osvedčená od roku 1873 Morgan's Original Pomade po troj až štvortýždňovom užívaní vlasy postupne stmavuje bez nutnosti použitia akejkoľvek farby. Pravidelné používanie zaistí dosiahnutie požadovaného odtieňa a udrží ho pokračujúcim menej častým používaním. Proces je možné ešte urýchliť na teplom slnku alebo za pomoci fénu. Jednoducho rozomnite malé množstvo pomády Morgan's medzi dlaňami,dobre votrite do korienkov a rovnomerne do vlasov. Kefujte ako obvykle. Aplikujte denne, kým nezískate požadovanú farbu, potom pokračujte podľa potreby.


Zloženie

Paraffinum Liquidum, Petrolatum, cerezín, Aqua, Glycerín, Sorbitol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Lanolín, Triticum Vulgare (Wheatgerm) Gem Oil, Cera Alba (Beeswax), Ammonium Hydroxide, Sodium Thiosulfate, Parfum, Tartaric Acid, Ammonium Chloride, Lanolín Alcohol, Bismuth Citrate, Oktyldodekanol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Coumarin, Linalool, Eugenol, Limonene, BHT.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Pomáda

Určenie

Určenie Pre mužov

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu

Účinok

Účinok Lesk, Výživa, Farbenie

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Starnúce a šedivejúce, Slabé a rednúce

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KSVL5639
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5012521100034

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19