Obnoviť stránku

Mop na podlahu Easy Spray XL

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mop na podlahu Easy Spray XL

Jedinečný mop LEIFHEIT Easy Spray XL 56690 so šírkou stierania neuveriteľných 42 cm je vhodný najmä na plávajúce, drevené či korkové podlahy a iné povrchy citlivé na vlhkosť. Možno ho však úspešne používať aj na dlažbu, linoleum či kamenné podlahy. Je vybavený zásobníkom na 650 ml čistiaceho roztoku, vďaka flexibilnému otočnému kĺbu 360° s ním ľahko dosiahnete aj do horšie prístupných miest, zotriete nečistoty pozdĺž stien, zo schodov, okolo nábytku či pod posteľou. V rukoväti mopu je umiestnené jednoduché ovládanie rozprašovača. Integrovaný rozprašovač dávkuje čistiaci roztok v podobe jemnej hmly a podlaha rýchlo schne vďaka minimálnemu množstvu tekutiny. Mop je dobre skladný a pritom vždy pripravený na okamžité použitie.

Kľúčové vlastnosti mopu na podlahu LEIFHEIT Easy Spray XL 56690

  • Jedinečný mop s integrovaným postrekom s ovládaním v rukoväti na rýchle upratovanie špinavej podlahy
  • Vhodný na plávajúce, drevené či korkové podlahy a iné povrchy citlivé na vlhkosť
  • Odnímateľný ľahko plniteľný zásobník na 650 ml čistiaceho roztoku
  • Otočný kĺb mopu LEIFHEIT Easy Spray XL 56690 na jednoduché čistenie ťažko dostupných miest
  • Súčasťou balenia prateľný poťah na mop z patentovaného vlákna Micro Duo
  • Praktický mop LEIFHEIT so šírkou stierania 42 cm máte stále pri ruke pripravený na použitie
  • Materiál – hliník/plast/mikrovlákno

Ako pracovať s mopom EASY Spray XL

Do odnímateľnej nádobky na postrek s objemom 650 ml napustíte vodu, pridáte vhodný čistiaci prostriedok podľa typu podlahy, nádobku vložíte na jej miesto na mopu, stlačíte páku na rukoväti a postriekate podlahu. Potom ihneď zotriete mopom. Postrek je vo forme jemnej hmly, vďaka čomu je mop EASY Spray XL vhodný aj na povrchy citlivé na vlhkosť. Súčasťou balenia je poťah na mop z patentovaného vlákna Micro Duo na stredne vlhké efektívne čistenie, pranie na 60 °C bez aviváže, ktorý ľahko upevníte k hlavici mopu. Možno dokúpiť vymeniteľné poťahy (náhrady) na mop a čistiace prostriedky na danú podlahu. Zásobník môžete tiež naplniť vodou a saponátom, na ktorý ste zvyknutí.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Plochý mop
Kód:  LEIFZAT663
Produktové číslo:  56690

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17