Obnoviť stránku

MomCare Probiotický intímny umývací gél 200 ml

Garancia najlepšej ceny
9,19 €

MomCare Probiotický intímny umývací gél 200 ml

Pravidelná starostlivosť o intímne partie je veľmi dôležitá. Pôsobí nielen na zdravie, ale taktiež pomáha udržať celkovú telesnú harmóniu. Preto neváhajte a kúpte si gél na intímnu hygienu MomCare, ktorý má čistiaci, upokojujúci a osviežujúci účinok. Ocení ho aj tá najcitlivejšia pokožka, a to vďaka neparfumovanému zloženiu. Nesie označenie vegánskeho produktu, čo znamená, že je vyrobený zo zložiek čisto rastlinného pôvodu. Správne účinky intímneho gélu pomáha docieliť alantoín, kyselina mliečna a pantenol. Pravidelné používanie gélu s kyselinou mliečnou môže pomôcť zlepšiť ochranu intímnych partií a znížiť riziko infekcií a zápalov. Panthenol preniká hlboko do pokožky a podporuje jej obnovu. Jeho celkový objem zodpovedá 200 ml. V balení očakávajte jeden kus produktu. Intímny gél MomCare udržuje zdravú rovnováhu mikroorganizmov v oblasti intímnych partií.

Kľúčové vlastnosti gélu na intímnu hygienu MomCare Probiotický intímny umývací gél 200 ml

  • Gél na intímnu hygienu MomCare pomáha udržiavať zdravú kožnú mikroflóru
  • Oceníte predovšetkým jeho čistiaci, upokojujúci a osviežujúci účinok
  • Aktívne látky: alantoín, kyselina mliečna a pantenol
  • Zloženie bez parfumovania
  • Produkt si nesie označenie vegánsky
  • Gél na intímnu hygienu MomCare disponuje objemom 200 ml
  • V balení je zahrnutý jeden produkt

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, glycerín, Lactic Acid, Sodium Chloride, Inulín, Panthenol, Propanediol, Caprylhydroxamic Acid, Propylene Glycol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Gluconolactone, Lysine, Xylitol, Glutamín, Piroctone Olamine, Allantoín, Glycyrrhizát draselný, Lactobacillus Ferment Lysate

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Upokojujúci, Osviežujúci
Špecifikácia Vegánske, Bez parfumovania

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parfumovania

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Objem

Objem 200 ml

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  SG1352
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5997591705139

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02