Obnoviť stránku

Mizon Joyful Time Mask Jeju Camellia – Kamélia 23 g

Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
9,36 €

Mizon Joyful Time Mask Jeju Camellia – Kamélia 23 g

Vaša pleť by mala dostať iba tie najkvalitnejšie výrobky. Dajte jej tú najlepšiu starostlivosť s maskou na pleť na tvár Mizon. Vďaka svojmu inovatívnemu zloženiu a parfumácii je vhodná pre mužov aj ženy. Účinne pôsobí na rôzne typy pleti, ktoré sú v konečnom dôsledku žiarivé a svieže. Textilná maska na pleť Mizon vás nadchne jednoduchou aplikáciou a príjemnou textúrou. Pôsobením aktívnych látok v maske sa docieli okamžité rozžiarenie pokožky a vy navyše budete vyzerať mladšie. Z konečného výsledku budete plní nadšenia!

Pleťová maska Mizon Joyful Time Mask Jeju Camellia – Kamélia 23 g ...
Pleťová maska Mizon Joyful Time Mask Jeju Camellia – Kamélia 23 g ...

Hlavné prednosti pleťovej masky Mizon Joyful Time Mask Jeju Camellia – Kamélia 23 g

  • Pleťová maska na tvár Mizon sa o vašu pokožku postará na jednotku
  • Inovatívne zloženie osloví mužov aj ženy
  • Textilná pleťová maska si vás získa pohodlnou aplikáciou a príjemnou konzistenciou
  • Účinok pleťovej masky: hydratačný, vyživujúci, upokojujúci, rozjasňujúci, ochrana proti vonkajším vplyvom, zjemňujúci a antioxidačný
  • K aktívnym látkam patrí alantoín, antioxidanty, olej z kamélie japonskej, pantenol, pomarančový olej, prírodné oleje, repkový olej a vitamín B (komplex)
  • Adaptuje sa na všetky typy pleti
  • Určite vás poteší, že je produkt hypoalergénny, bez farbív, bez parabénov, vegan, bez silikónov a bez sulfátov
  • Označenie výrobku: prírodné a vegan
  • Objem pleťovej masky Mizon je 23 ml, jej hmotnosť zodpovedá 30 g

Oslnivé výsledky s pleťovou maskou Mizon

Dbajte o pravidelnú aplikáciu masky na pleť a budete prekvapení úžasnými výsledkami, ktoré môžete dosiahnuť. Hydratačná pleťová maska Mizon sa zameriava na starostlivosť o vysušenú alebo lúpajúcu sa pokožku. Jej vyživujúce zloženie poskytne pokožke nevyhnutné vitamíny, ktoré podporujú zdravý vzhľad. Aktívne rozjasňujúce zložky pomáhajú v dosiahnutí jasnejšieho a žiarivejšieho vzhľadu aj lepšieho tónu pleti. Pomáha znižovať citlivosť pokožky a minimalizuje riziko alergických reakcií. Odstraňuje odumreté kožné bunky a zlepšuje textúru.

Pleťová maska Mizon Joyful Time Mask Jeju Camellia – Kamélia 23 g ...
Pleťová maska Mizon Joyful Time Mask Jeju Camellia – Kamélia 23 g ...

Nechajte svoju pleť rozkvitnúť s prvotriednou starostlivosťou

Pleťová maska Mizon je pripravená byť súčasťou vašich kozmetických rituálov. Pleťová maska je plná kvalitných prísad zo sveta prírody. Nesie si označenie vegán, čo znamená, že je vyrobená zo zložiek čisto rastlinného pôvodu. Nebudete musieť mať dôvod na obavy z alergickej reakcie, ide o hypoalergénne vyhotovenie. Pleťová maska je bez farbív. Bezparabénová receptúra masky na pleť je ideálnou voľbou pre tých, ktorí preferujú prírodnú a bezpečnú starostlivosť o pleť.

Zloženie

Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Hydroxyacetophenone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Arginine, Carbomer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Phytate, Sodium Hyaluronate, Camellia Japonica Seed Oil, Panthenol, Brassica Campestris (Rapeseed) Extract, Taraxacum Officinale (Dandelion) Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Chaenomeles Sinensis Fruit Extract, Citrus Unshiu Fruit Extract, Tocopherol

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné, Vegan

Typ

Typ produktu Maska

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá, Zrelá, Všetky typy

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Ochrana proti vonkajším vplyvom, Zjemňujúci, Antioxidačný
Vlastnosti Hypoalergénny, Bez farbív, Bez parabénov, Vegan, Bez silikónov, Bez sulfátov

Hmotnosť

Hmotnosť 30 g (0,03 kg)

Objem

Objem 23 ml
Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Hydroxyacetophenone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Arginine, Carbomer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Phytate, Sodium Hyaluronate, Camellia Japonica Seed Oil, Panthenol, Brassica Campestris (Rapeseed) Extract, Taraxacum Officinale (Dandelion) Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Chaenomeles Sinensis Fruit Extract, Citrus Unshiu Fruit Extract, Tocopherol '>
Kód:  DRGaaa1129
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8809663755461

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12