Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIXA Repairing Surgras 400 ml

4,7 33 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,79 €

MIXA Repairing Surgras 400 ml

Regeneračné telové mlieko MIXA Repairing Surgras je veľmi kvalitný kozmetický prípravok špeciálne určený pre starostlivosť o veľmi suchú pokožku. Jeho zloženie obohatené o účinné zložky poskytuje extrémne vysušenej a citlivej pokožke intenzívnu výživu, hĺbkovú úľavu a regeneráciu. Pokožku, ktorá ľahko popraská a bolí, dokonale premastí a dodá jej pružnosť a vláčnosť. Navodzuje pocit upokojenia a zmierňuje podráždenie citlivej pokožky. Zároveň prípravok pôsobí proti šúpaniu a svrbeniu pokožky. Jeho hebká textúra sa rýchlo do pokožky vstrebáva a nemastí. Prípravok bol dermatologicky testovaný na citlivej pokožke, je hypoalergénny a neobsahuje parabény a alkohol.
Aktívne látky:
Premasťujúce telové mlieko ponúka vďaka 10 % koncentrácii hydratačného glycerínu, vyživujúceho alantoínu a ovseného mlieka účinnejšiu starostlivosť citlivej a veľmi suchej pokožke.
Účinky:
Výsledkom aplikácie telového mlieka je hĺbkovo regenerovaná a hydratovaná pokožka, pružná a vláčna, dokonale vyživená a upokojená bez známok podráždenia.
Použitie:
Telové mlieko aplikujte každý deň na celé telo, ideálne po kúpaní či sprchovaní. Krúživými pohybmi jemne vmasírujte do pokožky. 
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre veľmi suchú a citlivú pokožku.
Zloženie:
Aqua/water
Glycerin
Paraffinum liquidum/mineral oil
Petrolatum
Butyrospermum parkii butter/shea butter
Cetyl alcohol
Sucrose stearate
Isopropyl palmitate
Dimethicone
Methyl glucose sesquistearate
Allantoin
Ammoniumpolyacryldimethyltauramide/ammonium
Polyacryloyldimethyl taurate
Avena sativa kernel extract/oat kernel extract
Caprylyl glycol
Myristyl myristate
Palmic acid
Phenoxyethanol
Salicylic acid
Stearic acid
Xanthan gum
Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Vyživujúci

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Objem

Objem 400 ml
Kód:  TM230
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600550305197
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13