Obnoviť stránku

MIXA Hyalurogel Intensive Hydration 50 ml

4,9 26 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,39 €

MIXA Hyalurogel Intensive Hydration 50 ml

Trápi vás suchá, dehydratovaná a citlivá pleť? Hladáte nejakú istotu, na ktorú budete môcť staviť pri každodennej starostlivosti? Gélový, intenzívne hydratačný krém si poradí aj s tými najsuchšími miestami či zvýšenou citlivosťou kože. Užite si aj vy príjemnú starostlivosť, inšpirovanú jemnou a bezchybnou pleťou Francúzok!

Prečo je krém láskou na prvé použitie?

  • Zloženie bez farbív a parabénov nadchne alergičky
  • Kyselina hyalurónová skolí prejavy suchej pleti (napr. šupinky)
  • Dlhodobá hydratácia poteší aj najväčšie "sušienky"
  • Vďaka gélovej textúre bude každá aplikácia príjemná

Dajte zbohom šupinkám!

Pokiaľ už dlho bojujete so suchou pleťou a nie a nie nad ňou zvíťaziť, riešenie problémov je blízko! Mixa vyvinula spoľahlivú zbraň - veľmi intenzívnu starostlivosť s gélovou konzistenciou, ktorá neuveriteľne ľahko prenikne dovnútra pokožky a začne tu hydratačné ťaženie.

Účinná kombinácia kyseliny hyalurónovej a glycerínu na seba naviaže obrovské množstvo vody (až tisícnásobok svojej hmotnosti) a účinne ju udrží v tkanive, v tomto prípade v koži. Výsledok sa už po pár použitiach odrazí na pleti, ktorá bude vyživená, hydratovaná a jemná na dotyk. Navyše nezažijete nepríjemné vedľajšie účinky alebo alergické reakcie; krém neobsahuje žiadne farbivá ani alergény, je hypoalergénny a testovaný na citlivej pleti.

Vhodný pre:
Suchú, dehydratovanú a citlivú pleť

použitie:
Aplikujte denne na dôkladne vyčistenú pleť; krúživými pohybmi jemne vmasírujte.

zloženie:
Aqua / Water, Glycerín, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Squalane, Ammonium Polyacryldimethyltauramide / Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, BHT, Biosaccharide Gum-1, Caprylyl Glycol, coper gluconate, Dimethiconol, Disodium EDTA, Magnesium aspartam, Phenoxyethanol, Poloxamér 338, Sodium hyaluronate , T-Butyl Alcohol, Xanthan Gum, Zinc gluconate, Parfum / Fragrance (F.IL B181251 / 1).

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Vek

Vek 18+

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez parfumovania, S kyselinou hyalurónovou
Kód:  PLK203
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600550826272
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02