Obnoviť stránku

MIXA Baby COLD Cream 250ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIXA Baby COLD Cream 250ml

Veľmi jemný sprchový a kúpeľový krém MIXA Baby Cold je určený špeciálne pre potreby detskej pokožky a pre jemné vlásky. Je obohatený o neutrálne pH a Cold cream (zmes aktívnych ingrediencií inšpirovaných lekárňou - včelí vosk a maslo z karité). Upokojuje pokožku a chráni pred vysúšaním. Je dermatologicky testovaný a má hypoalergénne zloženie. Dieťatko nebude šampón páliť v očiach.

Prečo dieťaťu dopriať tento sprchový krém? 

  • Veľmi jemný
  • Obohatenéý o neutrálne pH a Cold cream
  • Určený pre detskú pokožku a pre jemné vlasy
  • Minimalizuje riziko alergických reakcií
  • Dermatologicky testovaný

Použitie

Sprchový krém napeňte s vodou v rukách a naneste do mokrých vláskov i na pokožku celého tela. Potom jemne opláchnite a osušte.

Zloženie

Aqua/water, Sodium laureth sulfate, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, Polysorbate 20, Glycerin, Coco-betaine, Glycol distearate, Sodium chloride, PEG-7 glyceryl cocoate, PPG-5-ceteth-20, PEG-60 hydrogenated castor oil, Cocamide MEA, Cera alba/beeswax, Allantoin, Parfum/fragrance, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Citric acid, Acrylates copolymer, Cetyl palmitate, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Polyquaternium-11.

Parametre a špecifikácia

Typ pokožky

Typ pokožky Citlivá (sensitive)

Účinok

Účinok Hydratácia a výživa

Balenie

Balenie Klasické

Typ produktu

Typ produktu Krém
Kód:  DKO216
Produktové číslo:  3600550817812
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14