Obnoviť stránku

MIXA Baby Atopiance upokojujúci umývací olej, 250ml

5 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,79 €

MIXA Baby Atopiance upokojujúci umývací olej, 250ml

Čistiaci a upokojujúci olej MIXA BABY ATOPIANCE je určený na citlivú pokožku s tendenciou k svrbeniu a nepohodliu, ktoré znepríjemňujú každodenný život. Tento pre pleť pH neutrálny čistiaci olej jemne umýva telo a vlasy zároveň chráni kožnú bariéru. Jeho zloženie obohatené o vyživujúci a upokojujúci komplex Omega-8, bohatý na 8 mastných kyselín, ktoré pokožku dlhodobo upokojujú. Od prvého použitia je pokožka vyživená, upokojená a chránená. Nepríjemné pocity pokožky náchylné k atopii sú dlhodobo redukované. Vytvorené pre bábätká, deti a dospelých špeciálne na pokožku so sklonmi k atopii. Olej je hypoalergénny, bez parfumácie a certifikovaný Európskym centrom pre výskum alergií (ECARF).

Prednosti oleja MIXA Baby Atopiance

  • Olej na citlivú pokožku s tendenciou k svrbeniu a nepohodliu
  • Ľahké oplachovanie
  • Dermatologicky testované
  • Zloženie obohatené o komplex Omega-8

Zloženie

AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, COCO-BETAINE, PPG-5-CETETH-20, POLYSORBATE 20, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, COCAMIDE MEA, NIACINAMIDE, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL, RIBES NIGRUM SEED OIL / BLACK CURRANT SEED OIL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CORIANDRUM SATIVUM SEED OIL / CORIANDER SEED OIL, ECHIUM PLANTAGINEUM SEED OIL, SODIUM HYDROXIDE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, PANTHENOL, POLYQUATERNIUM-11. (F.I.L. C195279/1).


Parametre a špecifikácia

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov

Typ pokožky

Typ pokožky Atopická, Citlivá (sensitive)

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti 2 v 1, Hypoalergénny, Bez farbív, Nedráždi pokožku, Nevysušuje pokožku

Balenie

Balenie S pumpičkou
Kód:  TM294
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600550929324
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06