Obnoviť stránku

MIRADENT Mirasensitive Hap + 50 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIRADENT Mirasensitive Hap + 50 ml

Zubná pasta určená na intenzívnu starostlivosť o precitlivené zuby! Obsahuje 30 % umelej skloviny (hydroxyapatite) a ióny vápnika, ktoré upokojujú zubný nerv. Umelá sklovina uzavrie otvorené dentínové tubuly a zabraňuje tak trvalej stimulácii zubného nervu. Ióny vápnika zároveň znecitlivejú zubný nerv tým, že ho pokryjú ochrannou vrstvou. Tento produkt poskytuje dlhodobú ochranu proti precitlivenosti. Obsahuje fluorid (1.450 ppm) a xylitol, ktorý účinne bojuje proti tvorbe zubného kazu, podporuje remineralizáciu zubnej skloviny a dodáva zubom stratené minerály. Tvorba umelej skloviny je viditeľná už po prvom týždni aplikácie zubnej pasty Mirasensitive hap +. Navyše nízka hodnota obrusovania zuboviny RDA (30) umožňuje jemné zaobchádzanie a znižuje eróziu zubnej skloviny na minimum.

Najlepšia voľba pre starostlivosť o precitlivené zuby

  • 30 % umelej skloviny - hydroxyapatite
  • Ióny vápnika pre upokojenie zubného nervu
  • Fluorid a xylitol na účinný boj proti tvorbe zubného kazu
  • Podporuje remineralizáciu zubnej skloviny
  • Dodáva zubom stratené minerály
  • Nízka hodnota obrusovania zuboviny RDA (30)

Precitlivenosť zubov

Väčšina dospelých ľudí trpí zvýšenou citlivosťou zubov. Príčinami je odhalenie zuboviny v okrajoch zubných krčkov a prírodné porušenie zuboviny v blízkosti jej hranice so sklovinou a cementom. V nedávnej dobe vyvinutá zubná pasta Miradent mirasensitive hap + dokáže preukázateľne znižovať prejavy týchto ochorení už po prvom týždni používania.

 

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana skloviny

Objem a príchuť

Objem 50 ml
Kód:  ZUB202
Produktové číslo:  4250107630426
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03