Obnoviť stránku

MIELE Tablety do umývačiek riadu UltraTabs Multi

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIELE Tablety do umývačiek riadu UltraTabs Multi

Multifunkčné tablety do umývačky pre tie najlepšie výsledky umývania. UltraTabs Multi od firmy Miele neobsahujú fosfáty a sú tak šetrné k životnému prostrediu. Tablety sa v umývačke rozpúšťajú v priebehu dvoch minút, čo je ideálne pre krátke programy. Nie je nutné ich vybaľovať z fólie, tá sa vo vode rozpustí. UltraTabs Multi majú funkciu leštidla, soli, ochrany skla a QuickPowerWash. Zaručia vám perfektne umyté lesklé riady, a to aj v prípade odolných nečistôt.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia leštidla, soli, ochrany skla a QuickPowerWash
  • Bez fosfátov
  • Ideálne na krátke programy
  • Perfektné výsledky umývania

Zloženie

Citran sodný, uhličitan sodný, Peroxid sodný, Uhličitan Aqua, Modifikované polyglykolethery mastných alkoholov, Trisodného dicarboxymethylalaninate, Polykarboxyláty, Celulóza, PEG-4/PEG-90, Polyakrylátu sodného, Akrylový polymér, Modifikovaný polyvinylalkohol (vodou rozpustné fólie), Síran sodný, Tetrasodný etidronat, Subtilisinu (proteáza aktívna), Bizmut citrát, Celulózová guma, Benzotriazoly, Sodná soľ, Kyseliny akrylové/kopolymer ma, Aktivovaný komplex Mn, Parfém, Alfa-amyláza (amyláza aktívna), Kremičitanu sodného, Farbivo, Chlorid sodný

 

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Multifunkčný

Podľa radu

Podľa radu All in 1
Kód:  Mie149
Produktové číslo:  10245620
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07