Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MEXX Simply For Her EdT Set

Garancia najlepšej ceny
11,90 €

MEXX Simply For Her EdT Set

Darčeková kozmetická súprava pre ženy ukrýva prípravky s čistou upokojujúcou vôňou s vrchnými tónmi bergamotu, mandarínky a ríbezlí, srdcom ruže, konvalinky a hrušky a základom zo santalového dreva a benzoínu. Vôňa Mexx SIMPLY for her stelesňuje úžasný pocit prebudenia sa za svitania a pocit sviežosti a pohodlia vo vlastnej koži. MEXX Simply For Her EdT - Súprava obsahuje dámsku toaletnúvodu a tuhé sprchové mydlo, všetko je zabalené v elegantnej darčekovej škatuľke.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady MEXX Simply For Her EdT Set

  • Kozmetická súprava pre ženy v darčekovej škatuľke
  • MEXX Simply For Her EdT Set obsahuje toaletnú vodu a tuhé sprchové mydlo
  • Čistá a upokojujúca vôňa
  • Súprava dámska EdT SIMPLY for hier stelesňuje úžasný pocit prebudenia sa za svitania a pocit sviežosti a pohodlia vo vlastnej koži
  • Darčeková súprava Mexx Woman je určená rozhodným a zábavným ženám, ktoré sú si isté svojím životným štýlom a sú inšpiráciou pre svoje okolie
  • Vegánska receptúra

Obsah balenia:  
EdT SIMPLY for her 20 ml 
Tuhé sprchové mydlo 75 g

Zloženie

Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Parfém/Vôňa, Limonene, Hydroxycitronellal, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral, Coumarin, Benzyl Salicylát, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Mydlo, Toaletná voda

Objem

Objem 95 ml
Kód:  KSDS1907
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616304162183

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12