Obnoviť stránku

MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g

Krém na holenie MEN ROCK Shave Cream 100 g - Sicilian Lime s jemnou vôňou korenistých tónov čierneho korenia a chutnej sicílskej limetky nielenže vašu pokožku počas holenia hydratuje, ale navyše ju vďaka vzniknutej hustej hodvábnej pene chráni a napomôže vám k získaniu hladko oholenej tváre. MEN ROCK Shave Cream vám zaistí perfektné oholenie ako od profesionála priamo u vás doma. Ide o perfektný produkt pre mužov, ktorí chcú mať kvalitu oholenia vo vlastných rukách. Ako bonus zanechá holiaci krém MEN ROCK Sicilian Lime vašu pokožku po holení sviežu a jemnú a je hodný ako pre ostrieľaných mužov, tak aj pre úplných nováčikov.

Kľúčové vlastnosti MEN ROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g

  • Vytvára bohatú penu umožňujúcu perfektné oholenie
  • Dokonalá hydratácia pokožky
  • Prírodná a svieža vôňa sicílskych limetiek a čierneho korenia
  • Holiaci krém MEN ROCK Shave Cream - Sicilian Lime nie je testovaný na zvieratách
  • Jedno balenie vydrží až na 50 použití
  • Skvelý tip na darček pre každého muža

Rozlúčte sa s každodenným strniskom s MEN ROCK Sicilian Lime

Zápasíte s každodenným strniskom a túžite mať dokonale oholenú tvár? Každý muž má iný dôvod, prečo to chce dosiahnuť, či už sa ide o zamestnanie alebo milovanú ženu. MEN ROCK Shave Cream vám túto každodennú rutinu maximálne uľahčí. Holiaci krém MEN ROCK Sicilian Lime sa ľahko nanáša, vašu pleť dokonale hydratuje a ušetrí vám tak minúty strávené neobľúbenou činnosťou, akou holenie pre mnohých mužov býva. MEN ROCK Shave Cream nie je šetrný len k vašej pokožke, ale aj k vašej peňaženke, jedno balenie vám totiž vydrží až na 50 použití. Bonusom navyše je svieža prírodná vôňa sicílskych limetiek a čierneho korenia. 

Použitie:
Holiaci krém MEN ROCK Sicilian Lime naneste na navlhčenú pokožku krúživými pohybmi. Vytvorenú bohatú penu rovnomerne rozotrite na potrebné partie vašej tváre a ohoľte. 

Zloženie:
Aqua, Stearic Acid, Mryistic acid, Potassium Hydroxide, Coco fatty acid, Glycerine Sodium Hydroxide, Parfum, trietanolamín, Methylisothiazilinone, Chloromethylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Linalool, Euganol, Limonene, Benzyl cinnamate, Cinamal

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Krém

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  KSMU0266
Produktové číslo:  0633090058301

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17