Obnoviť stránku

Mea Natura Šampón Granátové Jablko Ochrana Farby Vlasov 300 ml

5,47 €

Mea Natura Šampón Granátové Jablko Ochrana Farby Vlasov 300 ml

Priali by ste si, aby vaše vlasy vyzerali vždy čisto a zdravo? Tak si istotne vyberiete šampón Farcom s objemom 300 ml. Strieborný šampón by mali mať doma všetky blondínky, ktoré majú rady skôr chladný tón blond farby. Tento typ šampónu však nenahrádza bežnú starostlivosť, iba zosvetľuje žltkasté odtiene. Prírodný šampón ponúka maximálnu šetrnosť. Mea Natura Šampón Granátové Jablko Ochrana Farby Vlasov 300 ml je tou najlepšou voľbou na farbené vlasy. Tento druh je vhodný pre ženy, pre mužov a pre deti. Pokiaľ máte v obľube tekutý (klasický) typ šampónu, potom sa vám tento bude určite hodiť. Šampón s prírodnými zložkami a s vitamínmi zaistí to najlepšie pre vašu „hrivu“.

Podstatné funkcie šampónu Mea Natura Šampón Granátové Jablko Ochrana Farby Vlasov 300 ml

  • Pomocou tohto šampónu budú vaše vlasy žiariť čistotou a zdravím
  • Strieborný šampón sa postará o chladný blond odtieň vašich vlasov
  • Šampón Farcom má objem 300 ml
  • Typ vlasov: farbené
  • Detský šampón
  • Šampón pre ženy aj mužov
  • Ide o prírodný šampón
  • Typ Mea Natura Šampón Granátové Jablko Ochrana Farby Vlasov 300 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie s prírodnými zložkami a s vitamínmi

Zloženie

Aqua (Water), TEA-Lauryl Sulfate, Laurethsulfosukcinát disodný, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Parfum (Fragrance), Lauryl Lactate, Polyquaternium-10, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chlorid, Biosaccharide Gum-1, Punica Granatum Seed Oil, Výťažok z ovocia Punica Granatum, Panthenol, Wheat Amino Acids, Soy Amino Acids, Butylene Glycol, Arginine Hcl, Serín, treonín, Glycerín, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov, Pre deti

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami, S vitamínmi

Účinok

Účinok Ochrana

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 300 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  SAMpo02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1172

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03