Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Lifter Gloss 06 Reef 5,4 ml

4,8 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
7,09 €

MAYBELLINE NEW YORK Lifter Gloss 06 Reef 5,4 ml

Lesk na pery MAYBELLINE NEW YORK prepožičia vašim perám krásnu farbu, vďaka ktorej budú vyzerať naozaj sviežo! Zamatové trblietanie v odrazoch svetiel zaistia malé perleťovo trblietavé čiastočky, ktoré sú obsiahnuté v lesku. S týmito originálnymi odtieňmi budú vaše pery vyzerať plnšie ako kedykoľvek predtým a lesk im dodá podmanivý vzhľad. Lesky MAYBELLINE sú obohatené o kyselinu hyalurónovú, ktorá hydratuje pery po celú dobu nosenia lesku. Urobte si radosť s leskom na pery MAYBELLINE NEW YORK, ktorý ponúkame v mnohých odtieňoch.

Kľúčové vlastnosti lesku na pery MAYBELLINE NEW YORK Lifter Gloss 06 Reef 5,4 ml

  • Opticky plnšie pery s leskom na pery MAYBELLINE NEW YORK
  • Lesk na pery MAYBELLINE NEW YORK dodá perám sviežosť
  • Lesk hydratuje vysušené pery
  • Trblietavé čiastočky dodávajú perám trblietavý look
  • Dodá vašim perám optickú plnosť a podmanivý vzhľad

Použitie:
Lesk jednoducho naneste na stred pier a ich trením ho rozotrite.

Zloženie:
C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYBUTENE, TRIDECYL TRIMELLITATE, DIISOSTEARYL MALATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM SACCHARIN, SORBIC ACID, ALUMINA, SILICA, POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE, TRIHYDROXYSTEARIN, COCOS NUCIFERA OIL/COCONUT OIL, ALUMINUM HYDROXIDE, ETHYLENE/VA COPOLYMER, ACRYLATES COPOLYMER, TIN OXIDE, SODIUM HYALURONATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TOCOPHEROL, MAGNESIUM SILICATE, GLUCOMANNAN, PARFUM/FRAGRANCE

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 5,4 ml
Kód:  DEKO4431
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600531609740

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01