Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 128 30 ml

4,8 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7 €

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 128 30 ml

Make-up z produktovej série „Fit Me Matte & Poreless“ od svetoznámej značky Maybelline ponúka riešenie všetkým ženám, ktoré potrebujú vyzerať bezchybne, ale zároveň sviežo a prirodzene, a to po celý deň. Nezáleží na type a odtieni pleti ani na dôvodoch, ktoré vás vedú k použitiu make-upu. Úlohu nehrá ani aktuálne ročné obdobie ani rozmary počasia. Make-up MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 128 zjednotí odtiene vašej pleti, zakryje prípadné nedostatky a obohatí ju o prirodzený matný lesk. Spoľahlivo zmenší viditeľnosť pórov, ale vďaka svojmu jemnému zloženiu ich neupcháva. Aj napriek celodennému použitiu tak pokožka nie je dráždená, nevysušuje sa a netvoria sa vyrážky. Make-up MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte a Poreless Makeup 128 sa navyše ľahko rozotiera, takže stačí tenká vrstva, ktorú ľahko nanesiete na pleť.

Kľúčové vlastnosti MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 128

  • Použitím make-upu MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 128 získate hebkú a hladkú pleť bez viditeľných nedostatkov
  • Mikro púdrové častice zmenšujú viditeľnosť pórov
  • Výsledkom je prirodzený a upravený vzhľad
  • Make-up MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 128 zjednotí farebný tón vašej pokožky
  • Vaša pleť bude rozžiarená a matne lesklá
  • Make-up zaistí hydratovanú a dýchajúcu pokožku

Aplikácia:
Pred použitím make-upu MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 128 sa odporúča najskôr naniesť podkladovú bázu, ktorá predĺži trvanlivosť a pevnosť make-upu, zjemní a vyhladí pokožku a vytvorí tak dokonalý podklad pre make-up. Ten je možné naniesť pomocou končekov prstov, hubky alebo ideálne kozmetického štetca. Pokiaľ sa rozhodnete prípravok nanášať prstami, nezabudnite ho najskôr v dlaniach a prstoch zahriať, aby dokonale priľnul k vašej pokožke. Dôležité je prípravok MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte a Poreless Makeup 128 vždy rovnomerne a dôsledne roztierať smerom od stredu tváre von až k vlasovým partiám, krku a dekoltu.
Typ pleti:
Prípravok je určený pre normálnu, zmiešanú a mastnú pleť.

Odtieň:
128 Warm Nude

Objem:
30 ml

Zloženie

Aqua / water, cyclohexasiloxane, nylon-12, isododecane, alcohol denat, CYCLOPENTASILOXANE, peg-10 dimethicone, cetyl peg / PPG-10/1 dimethicone, peg-20, polyglyceryl-4 isostearate, disteardimonium hectorite, fenoxyetanol, magnézium sulfate, disodium stearoyl glutamate, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, metylparabén, acrylonitrile/metyl methacrylate/vinylidene chloride copolymér, tokoferol, butylparabén, aluminum hydroxide, izobután, kremíka, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Normálna, Zmiešaná

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Vyhladzujúci, Neupcháva póry
Účinok Zmatňujúci, Hydratačný

Balenie

Typ balenia Tuba
Objem 30 ml

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Light
Kód:  DEKO5449
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600531369026

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09