Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK, Fit Me Matte and Poreless Base, 30 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK, Fit Me Matte and Poreless Base, 30 ml

Podkladová báza Matte and Poreless zo série Fit Me je ideálny podklad pod make-up pre majiteľky mastnej pleti. Špeciálne zloženie s obsahom ílu dokonale zmatňuje pleť. Póry sú menej viditeľné a absorbujú prebytočný maz, vytvárajú tak dokonale matný finiš. Predlžuje výdrž make-upu a celkovo vylepšuje jeho vzhľad. Vďaka ochrane SPF 20 navyše báza MAYBELLINE NY chráni vašu pleť pred nebezpečným žiarením a slnkom.

Kľúčové vlastnosti podkladovej bázy MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Base 30 ml

  • Podkladová báza Matte and Poreless pre normálnu a mastnú pleť
  • Špeciálnemu zloženiu s obsahom ílu dokonale zmatňuje pleť
  • Póry sú menej viditeľné a absorbujú prebytočný maz
  • Vytvára dokonale matný finiš a predlžuje výdrž make-upu
  • Vďaka ochrane SPF 20 navyše báza MAYBELLINE NY chráni vašu pleť pred nebezpečným žiarením a slnkom

Zloženie:
Aqua/water, isododecane, homosalate, octocrylene, isononyl isononanoate, silica, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, copernicia cerifera cera/carnauba wax, silica silylate, glycerin, octyldodecanol, peg-30 dipolyhydroxystearate, triethanolamine, polyamide-8, phenoxyethanol, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, octyldodecyl xyloside, caprylyl glycol, kaolin, disodium edta, parfum/fragrance, sorbitan isostearate, polysorbate 60, linalool, benzyl salicylate, limonene, benzyl alcohol, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate.


Kód:  DEKO4718
Produktové číslo:  3600531631383

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19