Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Brow Fast Sculpt Gel Mascara Medium Brown 3,5 ml

4,8 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,79 €

MAYBELLINE NEW YORK Brow Fast Sculpt Gel Mascara Medium Brown 3,5 ml

Přetažením nebo kliknutím vložte obrázek.

Gél na obočie Maybelline New York je určený na úpravu obočia. Často sa stáva, že obočie stráca svoju hustotu a bledne, niekedy sa vplyvom veku objavujú v obočí prešedivené miesta. Unikátna maskara so špeciálne riešeným štetcom dokáže obočie rýchlo a jednoducho nafarbiť, upraviť a celkovo vylepšiť. Nafarbí obočie bez zlepovania a zároveň ho kefkou pekne upraví. Myslite pri skrášľovaní očí aj na svoje obočie a dodajte mu výraz! 
Obočie patrí neodmysliteľne k tvári a je teda potrebné venovať mu patričnú pozornosť. Preč sú už doby, kedy bolo v móde obočie takmer celé vytrhané a bola ponechaná len úzka výrazná linka. Teraz je módna prirodzenejšia úprava obočia a aj známe osobnosti a modelky si nechávajú obočie upravovať, ale zachovávajú jeho prirodzený vzhľad. Ženám, ktoré majú obočie málo výrazné, ponúka svoje služby riasenka, ktorá ľahko a prirodzene obočie zvýrazní aj vytvaruje. Doprajte si krásne a výrazné riasy!  
Odtieň: 
Mascara Medium Brown
Použitie: 
Nanášajte na obočie a zároveň kefkou prečesávajte. 
Objem: 
3,5 ml

Zloženie

Aqua / Water, Styrene/acrylates/ammonium Methacrylate Copolymer, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Acrylamide/sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Isohexadecane, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Polysorbate 80, Steareth-20, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Dehydroacetate, Sorbitan Oleate, Disodium Edta, Panthenol, Tetrasodium Edta, Potassium Sorbate, Silica

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Gél

Vlastnosti

Určenie Pre brunetky
Špeciálne vlastnosti Celodenný
Objem 3,5 ml

Určenie

Určenie Pre brunetky
Aqua / Water, Styrene/acrylates/ammonium Methacrylate Copolymer, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Acrylamide/sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Isohexadecane, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Polysorbate 80, Steareth-20, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Dehydroacetate, Sorbitan Oleate, Disodium Edta, Panthenol, Tetrasodium Edta, Potassium Sorbate, Silica '>
Kód:  DEKO4409
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  30176201

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16