Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me! Concealer no.25 6,8 ml

4,2 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me! Concealer no.25 6,8 ml

MAYBELLINE Fit Me! Concealer
 

Jemný krycí korektor Fit Me! je určený pre zakrytie farebných nedokonalostí pleti a známok únavy v podobe kruhov pod očami alebo opuchnutých vačkov. Korektor okamžite po nanesení pleť osvieži a vyrovná farebný tón pleti v očnom okolí. Dodáva pleti osvieženie a potrebnú hydratáciu. Korektor vyzerá veľmi prirodzene a vhodne dopĺňa každodenné líčenie. Doprajte si ošetrené očné okolie, ktoré nejaví známky únavy a dokonale rozjasní vaše oči!
Krycí korektor Maybelline zamaskuje drobné nedokonalosti v oblasti očí a podčiarkne ich prirodzenú krásu. Už po malom množstvo korektoru, ktorý nanesiete na okolie vašich očí bude vaša pleť zjednotená, zmiznú pehy a iné farebné nedokonalosti, vrátane kruhov pod očami. Pleť sa celkovo rozjasní a dodá vašej tvári svieži výraz. Zamaskujte nedokonalosti vašej pleti, aby bola stále krásna!
Odtieň:
Concealer no.25
Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.
Použitie:
Nanášajte na pleť v očnom okolí a jemnými ťahmi zamaskujte jej farebné rozdiely.
Objem:
6,8 ml

 
Kód:  KSDE0669-d
Produktové číslo:  30096615

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16